Ferie For Alle 2010

En ny campingvogn med fortelt til under 100.000 kr.? Det lyder for godt til at være sandt, men ikke desto mindre er dette lige præcis hvad Caravelair tilbyder denne sæson (eller så længe vogne og telte er på lager)

For kun 99.900 kan man få en Caravelair Antares Luxe 390 Free Line med et 2,5 m. Pacifique fortelt. Desuden inkluderer tilbuddet reservehjul, haglsikret polyestertag, afdækning af træktøj, køleskab, varmt vand (Thruma Therme), sider i polyester støddæmpere, stabilisator m.m.

Ferie For Alle 2010
Interiøret i Caravelair Antares Luxe 390 Free Line

Egenvægten er på kun 800 kg, og totalvægten er på 1000 kg.

Den lave pris og den lave vægt gør, at her kan alle være med. Det er en billig måde at komme i gang med campinglivets glæder på.

Som et bevis på at Sprite er tilbage på det danske marked, var der udstillet to Sprite-vogne på Caravan Ringens stand. Den ene af disse - nemlig Sprite Super 420 CT - har et kæmpe badeværelse bagerst i vognen.

Ferie For Alle 2010
Sprite Super 420 CT

Det er ret imponerende at en forholdsvis lille campingvogn som Sprite Super 420 CT kan have et så stort badeværelse med separat brusekabine. Køkkenet er også af en rimelig størrelse og campingvognen leveres med bl.a. blæsevarme, varmt vand, springmadrasser, køleskab og glatte sider udvendigt på campingvognen.

Ferie For Alle 2010
Det store badeværelse med brusekabine i Sprite Super 420 CT

Man kan ikke få alt, og der er da heller ikke blevet plads til fast seng. I stedet må man rede siddegruppen op til to enkeltsenge. Da der er lamel-udtræk i bordet mellem sengene, kan siddegruppen også omdannes til en stor dobbeltseng.

Ferie For Alle 2010
Siddegruppen i Sprite Super 420 CT

Totallængden er på 596 cm, vægt i køreklar stand er 995 kg., og totalvægten på er 1350 kg. Prisen er 123.950,- kr. inkl. komfortpakke.

DCT havde som altid en stor stand spækket med udstyr til campister. Her var et væld af campingmøbler, grill-udstyr, elektronik og satellitmodtagere og selvfølgelig markiser fra Fiamma og Omnistore.

Ferie For Alle 2010
DCT's stand på Ferie For Alle 2010

Nyt i 2010 er DCT's markisetelt, der passer til både Fiammas og Omnistores markiser. Teltet leveres med oprullelig dør og -vinduer. Flere af vinduerne er udstyret med myggenet, og der medfølger gardiner

Ferie For Alle 2010
Det nye markisetelt fra DCT

Polar havde ingen 2010-modeller med på deres stand i år. Fabrikken havde desværre ikke kunne levere de nye modeller i tide til udstillingen i Herning. Det var lidt ærgerligt, men der var nu alligevel en campingvogn fra Polar, vi måtte kigge nærmere på.

Ferie For Alle 2010
Polar 680 BR

Polar 680 BR er fuldblods vintervogn til børnefamilien. Den er indrettet med rundsiddegruppe, køkken, toilet, masser af skabsplads, dobbeltseng, og bagerst et lille børneværelse med siddegruppe og køje.

Ferie For Alle 2010
Stor siddegruppe med betræk Sälen, godt lys og masser af skabe

Ferie For Alle 2010
Stort køkken, soveafdeling til forældre og bagerst børneværelse med køjer og siddegruppe

Betegnelsen 680 angiver den indvendige længde (ca.) på 675 cm. Totalvægten er på 1900 kg. og egenvægten er på 1650 kg. Prisen er på 361.800,- kr.

dwt telte havde selvfølgelig deres nye Sunrise fortelt med på standen. Og det lader til at vi danskere har taget teltet til os. Der var stor interesse for teltet, som er designet i skandinaviske farver og har mange gode detaljer mht. vinduer, udluftning m.m.

Ferie For Alle 2010
dwt Sunrise - nyt fortelt fra dwt i 3-meter klassen

På Knaus stand kunne man se den nye Deseo Box. Den campingvogn er beviset på, at det ikke altid drejer sig om at være størst. Deseo Box er egentlig designet til at hægte bag på en autocamper, og derved få flere sovepladser, men Box'en kan naturligvis også anvendes som en selvstændig campingvogn.

Ferie For Alle 2010
Deseo Box - Danmarks billigste campingvogn

Deseo Box kan prale af at være Danmarks billigste campingvogn. Prisen er kun 49.900,- kr., men så får man også den skrabede version. Den leveres men siddegruppe, der kan reddes op til køjer, et lille køkken og et toiletrum. Der kan tilkøbes ekstra-pakker som f.eks. toilet, dobbelt køjeseng o.l.

Ferie For Alle 2010
Martin Kolst fra ProCamp og Lars Nielsen fra SK Caravan er rimeligt begejstret for den lille Deseo

Egenvægten er 600 kg,., og totalvægten er på 750 kg.

Knaus havde dog taget nogle af de lidt større Deseo-modeller med på messen, og især Knaus Deseo Transport trak mange interesseret til.

Ferie For Alle 2010
Knaus Deseo Transport

Ferie For Alle 2010
Deseo Transport er en hybrid mellem en trailer og en campingvogn. Man kan transportere ting og samtidig have en campingvogn med seng/siddegruppe, køkken og toilet.

Ferie For Alle 2010
Lars Nielsen fra SK Caravan viser her hvordan f.eks. en kørerampe kan sættes op i den store top-hængslede bagdør

Også TEC kunne præsentere et hæve/sænke tag til deres campingvogne. Det minder meget om LMC's hæve/sænke tag, hvilket måske ikke er så underligt, da TEC og LMC fremstilles på samme fabrik.

Ferie For Alle 2010
Her er en TEC Travel King monteret med det nye hæve/sænke tag

Ferie For Alle 2010
Der er rimelig god plads oppe i tag-modulet, og der er både lys og ventilation med myggenet

Ferie For Alle 2010
Smart at flytte taglugen med op i hæve/sænke taget. Så får man nemlig også lys og luft i campingvognen, når taget er klappet ned.

Tag-modulet skal monteres af fabrikken, og man skal bestille det sammen med campingvognen, da det ikke kan eftermonteres. Hele modulet vejer 110 kg. og bæreevnen i sovekabinen på taget er på 240 kg. Prisen er ca. 30.000,- kr.

Tabbert Paganini er genopstået i 2010, og der var kø for at komme ind og se den meget luksuriøse og eksklusive campingvogn. Paganini er en så gennemført campingvogn med så mange detaljer, at der ikke er plads til at nævne dem her. Men prøv lige at se billederne herunder. Magen til stilren elegance ser man ikke ofte i en campingvogn.

Ferie For Alle 2010
Tabbert Paganini

Ferie For Alle 2010
Kæmpe siddegruppe, flot optik og en suveræn belysning

Ferie For Alle 2010
Køkken med et flot komfur og masser af bordplads

Ferie For Alle 2010
Stor fritstående dobbeltseng og mange lyskilder

Ferie For Alle 2010
Et stort badeværelse med separat brusekabine er der naturligvis også blevet plads til

Jeg kan sagtens se mig selv være på tur i en Paganini, og jeg prøvede da også at nævne ordet 'redaktionsvogn' et par gange overfor Ann Karina, men det var som om, hun ikke rigtig hørte efter. :o)

Drømme var der også plads til på AutoCamp Danmarks stand. Her var der udstillet et stort antal af de autocampere, som firmaet er forhandler af. Der var dog især fokus på Concorde og Adria.

Ferie For Alle 2010
AutoCamp Danmarks stand på Ferie For Alle 2010

Concorde laver autocampere i næsten alle størrelser - også de helt store Linere. Tag f.eks. denne Concorde D-liner 890 M. Her er 6500 kg. luksus på hjul. Den er bygget på et Iveco chassis, og udstyret omfatter bl.a. vinterisolering, ALDE-varme, opvarmet dobbeltbund, 320 L. vandtank, klima-anlæg, luftaffjedring og meget, meget mere. Prisen er ca. 2.500.000,- kr.. Et greb i lommen for få, men de fleste af os må nok nøjes med at drømme om at rejse med en sådan autocamper.

Ferie For Alle 2010
De fleste af os må nok nøjes med at drømme om en autocamper som denne

Ferie For Alle 2010
Førerens plads er specialdesignet, så den passer ind i camperens øvrige interiør. ALDE-varmen er naturligvis ført ud i førerkabinen også

Ferie For Alle 2010
Køkken og opholdsstue. Over førerkabinen er der en seng, der kan sænkes ned.

Ferie For Alle 2010
Badeværelset er placeret mellem køkkenet og soveværelset

Ferie For Alle 2010
Flot soveværelse - enkelt og stilrent

Som nævnt så forhandler AutoCamp Danmark også autocampere fra Adria, og disse flotte autocampere kan købes for en ganske anden pris.

Ferie For Alle 2010
Adria Matrix M 670 C

Adria Matrix M 670 C er en gennemført og flot autocamper med 4 siddepladser og 4 sovepladser. Bagerst er der en stor dobbeltseng, og over siddegruppen er en elektronisk hæve/sænke seng.

Døren ind til beboelsesdelen er fra SMEV og har sikkerhedslås.

Ferie For Alle 2010
Godt køkken og fin siddegruppe. Bordet er et søjlebord og bordpladen kan skubbes i alle retning for at lette adgang til sæderne

Ferie For Alle 2010
Her er sengen over siddegruppe sænket ned

Ferie For Alle 2010
Den store dobbeltseng bagerst i autocamperen

Totalvægten er på 3500 kg. og lasteevnen er på 471 kg. Matris M 670 er baseret på Fiat Ducator og har den gennemprøvede 2,2 JTD motor på 100 HK.

Også Fendt havde mange af deres flotte kvalitetsvogne med på messen. Saphir-serien er rigtig god kvalitet til en meget fornuftig pris.

Ferie For Alle 2010
Nede bag info-skranken på Fendts stand havde disse piger travlt med at puste balloner op

Som Fendt selv siger det: "Saphir er praktisk luksus i moderne design. Den perfekte begyndervogn, hvor der ikke er gået på kompromis med Fendts kvalitet.". Det kan vi ikke være uenige i, men desværre vejer kvalitet også godt til. Fendt er derfor stadig lidt tunge campingvogne, der ikke kan trækkes af små biler.

Saphir 495 TFB er ingen undtagelse. Den er gennemført og virker meget gedigen.

Ferie For Alle 2010
Fendt Saphir 495 TFB med hvide alu-fælge

Ferie For Alle 2010
Dejlig soveafdeling

Ferie For Alle 2010
Køkken og siddegruppe mangler heller ikke noget

Den har en totalvægt på 1600 kg, en egenvægt på 1220 kg. og totallængden er på 710 cm. Prisen er ca. 149.000,- kr.

Det var alt, hvad vi valgte at bringe fra Ferie For Alle 2010. Nu glæder vi os til messen i Düsseldorf senere på året.

 

 

Alt Om Camping er din kilde til seriøse og nyttige campingnyheder. Her er masser af inspiration til din næste campingferie, nyt om campingudstyr og gode råd til gør-det-selv projekter. Her finder du information om campingvogne, telte, teltvogne, fortelte, autocampere og campingudstyr, og det er her, du finder alle vigtige campingnyheder samlet på et og samme sted. 

Alt Om Camping handler om camping for hele familien. Her finder du rejsebeskrivelser fra campingpladser og rejsemål fra Danmark, Tyskland, Holland, Frankrig, Italien og mange andre lande i Europa. Alt Om Camping er en omfattende campingguide med fokus både på børnefamilier og seniorer. Det er her, du finder inspiration til den bedste campingferie for dig og din familie.

Ud over de mange artikler og rejsebeskrivelser, tilbyder Alt Om Camping også gratis Camping-TV på Youtube. De mange videoer og TV-reportager viser dig nyt om campingvogne, autocampere, fortelte, campingudstyr m.m. Du kan også se spændende rejsefilm fra campingpladser i Danmark og Europa, og hente inspiration og gode råd til din næste campingferie.

Alt Om Camping er også Danmarks største fælleskab for campister på Faceook.

Alle artikler, TV-reportager og rejsefilm på Alt Om Camping er lavet af aktive campister med bred erfaring om det at tage på camping. Alt Om Camping er lavet af campister til campister.

AltOmCamping.dk bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, huske dine indstillinger, målrette annoncer og lave besøgsstatistik. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Få flere oplysninger om hvordan vi bruger cookies her Privatlivspolitik.

Jeg accepterer cookies fra denne side

EU Cookie Directive Plugin Information