Den lille Adria Action er populær som aldrig før

Der er bare SÅ meget at se på Ferie For Alle. Udover det store udvalg af campingvogne, autocampere, teltvogne, telte og udstyr, så finder man også en masse pudsige og sjove ting. Vi starter denne reportage på Adrias stand, hvor der altid tæt af nysgerrige campister.

 

Adria 2013 – stort og bredt udvalg af campingvogne

Grunden til at Adria Action  er så populær skal blandt andet findes i, at Action er nem at køre med, den er nem at manøvrere på plads på campingpladsen, og så er den fantastisk rummeligt indrettet.

Adria Action 361 PD med tværstillet dobbeltseng og panoramavindueAdria Action 361 PD med tværstillet dobbeltseng og panoramavindue

Ud over indretningen er den lave totalvægt på kun 1.000 kg. også noget campisterne fokuserer meget på. Det betyder nemlig, at Action kan trækkes efter de fleste biler, blandt andet også mange af de små brændstoføkonomiske biler som sælges i Danmark i dag.

Adria Action 361 PD har desuden både siddegruppe og et kompakt, men velfungerende køkkenAdria Action 361 PD har desuden både siddegruppe og et kompakt, men velfungerende køkken

I dag findes Action i 2 forskellige indretninger. Den nærmest overnaturligt rummelige 361 LH som har været på programmet i flere år, og den helt nye 361 PD der har fået tværstillet dobbeltseng og lille hyggelig hjørnesiddegruppe.

Selv et badeværelse med mulighed for brus er der blevet plads tilSelv et badeværelse med mulighed for brus er der blevet plads til

Begge vogne er udstyret med lækkert køkken, Stereoanlæg med indbyggede højttalere, TV-arm samt Adria’s smarte ”Ergo” badeværelse der også har fast brusesøjle.

Begge Adria Action modeller koster kun 113.980,- kr. all-inclusive, og 361 LH kan desuden fås i en model med panoramavindue til 119.980,- kr.

Læs mere:Adria 2013 - Den lille Action er et kæmpe hit

I Adrias Adora serie er der også nyheder, bl.a. modellen 612 LU. Med en totalvægt på 1700 kg. hører den hjemme blandt de større campingvogne. Da vognen er indrettet som en 'egoist-vogn', så er der selvfølgelig en masse plads inde i campingvognen.

Siddegruppen i Adria Adora 612 LUSiddegruppen i Adria Adora 612 LU

Forrest i vognen er der en stor siddegruppe, og i midten er der et rummeligt køkken og toiletrum. Køleskabet er på 190 liter, og der masser af plads til service og køkkegrej.

Køkkenet i Adora 612 LUKøkkenet i Adora 612 LU

I soveafdelingen er der to gode enkeltsenge. De er med koldskumsmadrasser, og der er indstilleligt hovedgærde.

Adora 612 LU er indrettet med enkeltsenge. Bemærk klædeskabet over forenden ved den ene sengAdora 612 LU er indrettet med enkeltsenge. Bemærk klædeskabet over forenden ved den ene seng

Ellers udmærker Adora serien sig ved en stærk glasfiberkonstruktion, masser af standardudstyr, brug af LED-belysning og flot skandinavisk look. Adora leveres standard med med blæsevarme, men kan mod merpris leveres med ALDE centralvarme. I 2013 har Adora serien fået nyt udseende på det stærke glasfiberkarosseri, der også yder ekstra beskyttelse over for buler og kraftige haglbyger.

Også i Adrias Alpina serie er der nyt – nemlig Adria Alpina 613 UT. Alpine er Adrias serie af vinteroptimerede helårsvogne. Her er isoleringen i top, og ALDE centralvarme og vandbåren gulvvarme er indeholdt i den omfattende standardudstyr.

Adria Alpina 613 UTAdria Alpina 613 UT

Også Alpina serien er opbygget med sider, tag, for- og bagende i glasfiber, så slag- og haglskader kan stort set undgås.

Indvendigt fremstår Alpina også som en lækker og indbydende campingvogn. Der er gjort meget ud af materialevalg og belysning, hvilket er med til at give Alpina serien et meget eksklusivt udseende.

Adria Alpina 613 UT er indrettet med to enkeltsenge, siddegruppe og et kæmpe tværstillet badeværelse med separat brusekabine.

Soveafdelingen i  Adria Alpina 613 UT. Også i denne model er der klædeskabe over benenden ved sengeneSoveafdelingen i Adria Alpina 613 UT. Også i denne model er der klædeskabe over benenden ved sengene

Adria Alpina 613 UT har stor tværstillet badeværelse bagerst i vognenAdria Alpina 613 UT har stor tværstillet badeværelse bagerst i vognen

Brusekabine med indirekte belysningBrusekabine med indirekte belysning

Ved at flytte klædeskabene hen over sengene, er der blevet plads til et meget stort køkken med masser af bordplads og både skuffer og skabe til opbevaring af service og madvarer. Køleskabet er på 190 liter.

Det store køkken i  Adria Alpina 613 UTDet store køkken i Adria Alpina 613 UT

Vi skal også lige nævne siddegruppen i  Adria Alpina 613 UT. Hynderne er af rigtig god kvalitet, så man sidder godt, og rygstøtten er fin. Også her er der gjort meget ud af belysningen, og det eksklusive udseende understreges af de indlagte kromlister i overskabenes låger.

Siddegruppen i  Adria Alpina 613 UT. Bemærk at vognen er udstyret med søjlebordSiddegruppen i Adria Alpina 613 UT. Bemærk at vognen er udstyret med søjlebord

Læs mere:Adria 2013: Verdenspræmiere og Nyheder

Verdensnyhed: Eolo Fire-stop

Kåre fra Brohallen Caravan Center havde en verdensnyhed på Ferie For Alle 2013. Det er en meget kompakt og effektiv brandslukker. Den er batteridrevet, og da indholdet ikke er under tryk, er den stort set vedligeholdelsesfri. Man skal blot huske at udskifte batteriet (1.5 V AA) en gang om året.

Kåre viser her den nye Eolo Fire-stop fremKåre viser her den nye Eolo Fire-stop frem

Eolo Fire-stop hverken fylder eller vejer noget særligt. Den er 26 cm. lang og har en diameter på 3 cm. Vægten er kun  250 gr.

Eolo Fire-stop slukker ild med Aerosol – dvs. der sker ingen skade på fortelt, campingvogn, elektrisk udstyr m.m. Den er legende let at betjene. Drej beskyttelsesringen, ret Eolo Fire-stop mod ilden og tryk på den røde knap. På kort tid er ilden slukket.

Eolo Fire-stop fylder ikke megetEolo Fire-stop fylder ikke meget

Men.. for en god ordens skyld. Det er nok en dårlig ide at opbevare Eolo Fire-stop lige ved siden af en lommelygte. Man kunne jo let komme til at fejl af dem i mørket :)

Den vejledende pris er 698,- kr., men indtil videre kan den købes til kun 498,- kr.

Waru MultiProtect – effektiv beskyttelse til campingvognens tag

Kåre fra  Brohallen Caravan Center viste også  et genialt tag-system frem på messen. Skulle man være så uheldig at få en haglskade eller få bulet taget på ens campingvogn eller autocamper, så har løsningen hidtil været at udspartle og male taget. I nogle tilfælde kan det endda være nødvendigt at lægge et nyt aluminiumslag på taget.

Waru MultiProtect – en tynd dug af skum til aluminiumstageWaru MultiProtect – en tynd dug af skum til aluminiumstage

Men Waru MultiProtect er en langt bedre løsning. Waru MultiProtect er en dug af skummateriale med UV bestandig overflade. Det er 3 mm. tykt og vejer kun 1,3 kg. pr. kvadratmeter. Denne dug fuldlimes på campingvognens tag og giver en effektivt beskyttelse mod haglskader. Desuden er det støjdæmpende, isolerende og vejrbestandigt.

Waru MultiProtect fuldlimes på tagetWaru MultiProtect fuldlimes på taget

Påsætning af Waru MultiProtect tilbydes af forhandlere i hele landet.

Danmarkspremiere: Cathago Autocampere

DanCamper er blevet forhandler af de tyske luksusautocampere fra Cathago. På Ferie For Alle 2013 kunne de fremvise to modeller – nemlig en  helintegreret Tourer I 142 med tværstillet seng og en delintegreret Tourer T 148 med enkeltsenge. Begge de udstillede Carthago’er har en stor garage bagerst og en meget stor sænkeseng i forrest. Begge campere har 5 selepladser.

DanCampers Team på Ferie For Alle 2013DanCampers Team på Ferie For Alle 2013

Her er tale om tysk kvalitet når den er bedst, og den meget unikke opbygning giver lav vægt, høj levetid uden risiko for fugtskader og en fantastisk komfort.

Cathago er opbygget med en dobbelt ramme af aluminium med isoleringsskum imellem. Der er brugt aluprofiler ved alle samlinger, og konstruktionen indeholder ikke træ. Råd og fugtskader er derfor ikke muligt.

Tværsnit der viser den helt unikke opbygningTværsnit der viser den helt unikke opbygning

Den unikke konstruktion giver også optimal isolering hele året, idet konstruktionen virker som en stor radiator. Ikke at forstå, der er varme i væggene, men varmen flyttes hurtigt rundt i hele autocampere gennem væggens opbygning.

Cathago Tourer I 142Cathago Tourer I 142

Flot og luksuriøs siddegruppe med mulighed for mange forskellige stofvarianterFlot og luksuriøs siddegruppe med mulighed for mange forskellige stofvarianter

Stilrent vinkelkøkken i flot optikStilrent vinkelkøkken i flot optik

Tværstillet dobbeltseng bagerst i camperenTværstillet dobbeltseng bagerst i camperen

Badeværelse med brusekabineBadeværelse med brusekabine

Se lige dørhåndtaget ud til toilettet. Det er altså rigtig god kvalitet – og det går igen i hele camperenSe lige dørhåndtaget ud til toilettet. Det er altså rigtig god kvalitet – og det går igen i hele camperen

Over siddegruppen i  Tourer I 142 er der en sænkesengOver siddegruppen i Tourer I 142 er der en sænkeseng

Den  delintegreret Cathago Tourer T 148 er indrettet med enkeltsenge. Også denne model har desuden en sænkebar seng over siddegruppen.

Siddegruppen i  Cathago Tourer T 148Siddegruppen i Cathago Tourer T 148

Smart detalje. Bænken kan anvendes som seleplads og bag sædet er TV'et monteret i et hæve/sænke beslag.Smart detalje. Bænken kan anvendes som seleplads og bag sædet er TV'et monteret i et hæve/sænke beslag.

Soveafdelingen i  Cathago Tourer T 148Soveafdelingen i Cathago Tourer T 148

Cobb Supreme: Stor nyhed fra Cobb

Cobb havde en stor stand på dette års messe, hvor man demonstrerede de smarte og alsidige Cobb Grill og det store program af tilbehør.

Team CobbTeam Cobb

Årets store nyhed fra Cobb er den nye Supreme Grill. Den minder i sin opbygning meget om Cobb Premier grillen, som de fleste kender. Cobb Supreme er væsentlig større end Premier og har plads til to Cobble Stone briketter.

Den nye Cobb Supreme. Billedet er fra vores test af grillenDen nye Cobb Supreme. Billedet er fra vores test af grillen

Der blev grillet dagen lang gennem alle messedagene, og rigtig mange kiggede forbi. Dels for at se på grill og udstyr, men også for at få gode råd og inspiration.

Den smarte indsats til kyllinger gør det let og hygiejnisk at tilberede hele kyllingerDen smarte indsats til kyllinger gør det let og hygiejnisk at tilberede hele kyllinger


Læs også: Vi prøver: Cobb Grill

Links:
Relevante Link(s) : Ferie For Alle | Adria | Brohallen Caravan Center
Dancamper | Cobb Grill
Læs også: Ferie For Alle 2013: Nyheder og pudsige ting, Del 1
Ferie For Alle 2013: Nyheder og indtryk, Del 2
Ferie For Alle 2013: Nyheder og indtryk, Del 4

 

Alt Om Camping er din kilde til seriøse og nyttige campingnyheder. Her er masser af inspiration til din næste campingferie, nyt om campingudstyr og gode råd til gør-det-selv projekter. Her finder du information om campingvogne, telte, teltvogne, fortelte, autocampere og campingudstyr, og det er her, du finder alle vigtige campingnyheder samlet på et og samme sted. 

Alt Om Camping handler om camping for hele familien. Her finder du rejsebeskrivelser fra campingpladser og rejsemål fra Danmark, Tyskland, Holland, Frankrig, Italien og mange andre lande i Europa. Alt Om Camping er en omfattende campingguide med fokus både på børnefamilier og seniorer. Det er her, du finder inspiration til den bedste campingferie for dig og din familie.

Ud over de mange artikler og rejsebeskrivelser, tilbyder Alt Om Camping også gratis Camping-TV på Youtube. De mange videoer og TV-reportager viser dig nyt om campingvogne, autocampere, fortelte, campingudstyr m.m. Du kan også se spændende rejsefilm fra campingpladser i Danmark og Europa, og hente inspiration og gode råd til din næste campingferie.

Alt Om Camping er også Danmarks største fælleskab for campister på Faceook.

Alle artikler, TV-reportager og rejsefilm på Alt Om Camping er lavet af aktive campister med bred erfaring om det at tage på camping. Alt Om Camping er lavet af campister til campister.

AltOmCamping.dk bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, huske dine indstillinger, målrette annoncer og lave besøgsstatistik. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Få flere oplysninger om hvordan vi bruger cookies her Privatlivspolitik.

Jeg accepterer cookies fra denne side

EU Cookie Directive Plugin Information