Var det noget med en Camp-let på 11,5 meter? Her er jeg sammen med Hans Jørn Nissen fra Camp-let foran den store Camp-let

Årets største camping- og ferieudstilling – Ferie For Alle 2013 – er nu slut, og i stil med tidligere år så bringer vi selvfølgelig en række artikler fra messen med nyheder, spændende tilbehør og pudsige ting.

 

Vi starter hos Camp-let. Igen i år kunne man opleve en 11,5 meter lang Camp-let på deres stand. Den er udstyret med både fortelt, solsejl, ekstra sovekabiner og stort set alt hvad Camp-let har af ekstraudstyr til deres teltvogne.

Den store Camp-let er mere end blot end gimmick. Den er som skabt til den store familie, og der er faktisk solgt Camp-let'er i den størrelse.

Camp-let havde en nyhed mere med på deres stand i år – nemlig deres nye Service-team. Det er et hold af engagerede personer, der alle brænder både for camping og Camp-let. De knoklede på standen gennem hele messen, og var altid klar med hjælp, rådgivning og en fremvisning af Camp-lets produkter.

Læs også: Camp-let 2013: Klar med guider til Ferie for Alle

Camp-lets nye Service-team stuvet sammen i en Camp-letCamp-lets nye Service-team stuvet sammen i en Camp-let

Fornem pris til Camping Mitte

Hans og Anette fra Camping Mitte har modtaget en fornem pris fra Camping Cheque – nemlig Top Camping 2013. Prisen er blevet tildelt for deres store arbejde med Camping Mitte.

Hans og Anette fra Camping Mitte med den fornemme prisHans og Anette fra Camping Mitte med den fornemme pris

Hans og Anette overtog campingpladsen for nogle få år siden, og arbejdet har båret frugt. Camping Mitte ligger lige syd for den dansk/tyske grænse, og har udviklet sig til en meget populær plads både for danskere og tyskere. Dette er ikke gået ubemærket hen, og Camping Mitte er derfor blevet tildelt den flotte pris.

Vi siger tillykke med prisen, og ser frem til at besøge Camping Mitte igen.

Kabe Classic 660 GDL KS

Kabe kunne fremvise en helt ny model på Ferie For Alle 2013 – nemlig en Kabe Classic 660 GDL KS. Der er tale om en pænt stor familievogn på kun en enkelt aksel.

Kabe Classic 660 GDL KSKabe Classic 660 GDL KS

Kabe Classic 660 GDL KS er indrettet med en stor rundsiddegruppe forrest i vognen. I midten er der anbragt en funktionelt køkken i den ene side af vognen og skabe og køleskab i vognens anden side.

Stor siddegruppe og fornuftigt køkkenStor siddegruppe og fornuftigt køkken

Køkkenet er ikke blandt de største, men der er hvad der skal være.

Lige bag køkkenet er der en fransk dobbeltseng, og bagerst i vognen er der børneværelse med køjer og en lille siddegruppe.

Kabe Classic 660 GDL KS er med fransk dobbeltsengKabe Classic 660 GDL KS er med fransk dobbeltseng

Børneværelset er med køjer og siddegruppeBørneværelset er med køjer og siddegruppe

Smart detalje i børneværelset. En stor skuffe til legetøj e.l. under sædet i siddegruppenSmart detalje i børneværelset. En stor skuffe til legetøj e.l. under sædet i siddegruppen

Med Kabe Classic 660 GDL KS kan Kabe nu tilbyde en stor campingvogn til børnefamilier til en rimelig pris. Kabe Classic 660 GDL KS koster 356.500 kr. uden ekstraudstyr. Det er mange penge, man faktisk billigt for en stor Kabe.

Læs også:Kabe Classic: Discount eller sædvanlig Kabe-kvalitet?

Den model, der blev fremvist på Ferie For Alle 2013 var en prototype bygget til lejligheden. For at få vognen klar til udstillingen, have Kabe hentet dele fra andre Kabe modeller. Det kom til udtryk ved en lille pudsighed ude på badeværelset. I Kabe Classic 660 GDL KS er badeværelset som nævnt anbragt bagerst i campingvognen – langt bag campingvognens aksel. Men alligevel var der en hjulkasse under skabet i badeværelset. Det afledte en del morsomme bemærkninger om plads til reservehjul, et ekstra hjul osv. osv. Men sandheden er blot at der i protorypen er anvendt en bund fra en anden Kabe model. Når Kabe Classic 660 GDL KS kommer i produktion får den selvfølgelig sin egen bund i badeværelset – og det uden hjulkasse :)

Udefra var der ikke noget hjul under toilettetUdefra var der ikke noget hjul under toilettet

Så vi undrede os over denne hjulkasse under skabet på toilettet. Men det var der altså en ganske fornuftig forklaring påSå vi undrede os over denne hjulkasse under skabet på toilettet. Men det var der altså en ganske fornuftig forklaring på

Kabe Classic 660 GDL KS har en totallængde på 870 cm og en totalvægt på 1900 kg.

Grenå Strand Camping – ny plads i Elite Camp samarbejdet

Elite Camp kan byde en ny campingplads velkommen i 2013. Det er Grenå Strand Camping, der nu er den 15. campingplads i Elite Camp.

Helle Lip fra Grenå Strand Camping med Elite Camps nye 2013 katalogHelle Lip fra Grenå Strand Camping med Elite Camps nye 2013 katalog

Alle campingpladserne i Elite Camp samarbejdet har en meget høj standard og er beliggende i naturskønne omgivelser.

Grenå Strand Camping ligger lige ned til en af Danmarks bedste badestrande og kan desuden tilbyde et kæmpe poolområde, indendørs aktivitetshus, masser af legepladser og pirat-tema på campingpladsen.

AnnTex klar med et stærkt sortiment

Vi kender sikkert alle Ann Larsen, der i mange år har solgt og demonstreret de velkendte Ergopur-madrasser. Nu er Ann startet for sig selv, og har stiftet firmaet AnnTex.

AnnTex fremstiller topmadrasser efter mål, og de er nok noget af det bedste på markedet lige nu. Her sidder jeg sammen med Lars Bisgaard fra Faroecamping.dk og hviler beneneAnnTex fremstiller topmadrasser efter mål, og de er nok noget af det bedste på markedet lige nu. Her sidder jeg sammen med Lars Bisgaard fra Faroecamping.dk og hviler benene

I AnnTex fremstilles de helt fantastiske trykaflastende topmadrasser til campingvogne og autocampere. De fremstilles efter mål, så de passer præcist til den eksisterende seng i campingvognen.

Men AnnTex kan tilbyde meget mere end det. Ann har nemlig også overtaget Frasters produktion af faconsyede gulvtæpper. Så er man på udgik efter et tæppe til campingvognen i høj kvalitet, så er det AnnTex, man skal have fat i.

Ann foran det store udvalg af designer til faconsyede gulvtæpperAnn foran det store udvalg af designer til faconsyede gulvtæpper

Desuden tilbyder AnnTex faconsyede campinglagner – dvs. lagner der passer til de franske senge i campingvogne og autocampere. Også sengetæpper efter mål, og pyntepuder indgår i sortimentet.

Kølige nyheder fra Dometic

Dometic har et par kolde nyheder med på messen.

Til sæson 2013 kan Dometic præsentere en ny serie kølebokse. De er alle med kompressor, og kan derfor køle effektivt uden påvirkning fra temperaturen uden for køleboksen. Designet er lidt mere hårdført – eller råt om man vil.

Nye kølebokse med nyt design fra DometicNye kølebokse med nyt design fra Dometic

Alle køleboksene har store kraftige bærehåndtag. Håndtagene er med fjeder, så der klapper selv ind til boksen, når de ikke benyttes.

Bemærk de store håndtagBemærk de store håndtag

De nye kølebokse fås i størrelserne 35, 40, 50 og 65 liter.

Køleboksene kan køle ned til -22 grader, og den største køleboksen på 65 liter, har desuden separat fryserum.

Den største køleboks har udtageligt fryserumDen største køleboks har udtageligt fryserum

En lille pudsig detalje er, at alle køleboksene er udstyret med USB-stik og man kan derfor oplade sin mobiltelefon e.l. via køleboksen.

Anden nyhed er den nye Dometic Freshjet 2200 aircondition. Dometic FreshJet har en kølekapacitet på 2200W og kan derfor anvendes i campingvogne på op til 7 meter. På trods af den store kapacitet vejer den kun 32 kg.

Dometic Freshjet 2200Dometic Freshjet 2200

Der er indbygget LED lys i  Dometic Freshjet 2200. De kan dæmpes med den medfølgende fjernbetjening. Man kan selvfølgelig også betjene airconditionens funktioner med fjernbetjeningen.

Dometic Freshjet 2200 vil være i butikkerne til April. Vi har netop fået installeret en af de første modeller til test i vores campingvogn, og vi vil løbende skrive om vores erfaringer med den nye aircondition.

Læs også: Danmarkspremiere: Dometic FreshJet 2200

Det er hårdt for ben og fødder at være på messe. Man får gået rigtig mange kilometer på en dag. Heldigvis er der mulighed for at sidde ned og hvile benene på mange af udstillernes stande. Her tager jeg en velfortjent pause sammen med Tommy Boisen fra Isabella. Det er faktisk lidt hyggeligt  – men igen – det er vel ikke uden grund at Isabellas nye udbygning til forteltet kaldes for 'Cosy Corner' ;)

Hygge med Tommy i Isabellas nye Cosy CornerHygge med Tommy i Isabellas nye Cosy Corner

Links:
Relevante Link(s) : Ferie For Alle | Dometic | Kabe | Camp-let
Elite Camp | Camping Mitte | AnnTex | Isabella
Læs også: Ferie For Alle 2013: Nyheder og indtryk, Del 2
Ferie For Alle 2013: Nyheder og indtryk, Del 3
Ferie For Alle 2013: Nyheder og indtryk, Del 4

 

Alt Om Camping er din kilde til seriøse og nyttige campingnyheder. Her er masser af inspiration til din næste campingferie, nyt om campingudstyr og gode råd til gør-det-selv projekter. Her finder du information om campingvogne, telte, teltvogne, fortelte, autocampere og campingudstyr, og det er her, du finder alle vigtige campingnyheder samlet på et og samme sted. 

Alt Om Camping handler om camping for hele familien. Her finder du rejsebeskrivelser fra campingpladser og rejsemål fra Danmark, Tyskland, Holland, Frankrig, Italien og mange andre lande i Europa. Alt Om Camping er en omfattende campingguide med fokus både på børnefamilier og seniorer. Det er her, du finder inspiration til den bedste campingferie for dig og din familie.

Ud over de mange artikler og rejsebeskrivelser, tilbyder Alt Om Camping også gratis Camping-TV på Youtube. De mange videoer og TV-reportager viser dig nyt om campingvogne, autocampere, fortelte, campingudstyr m.m. Du kan også se spændende rejsefilm fra campingpladser i Danmark og Europa, og hente inspiration og gode råd til din næste campingferie.

Alt Om Camping er også Danmarks største fælleskab for campister på Faceook.

Alle artikler, TV-reportager og rejsefilm på Alt Om Camping er lavet af aktive campister med bred erfaring om det at tage på camping. Alt Om Camping er lavet af campister til campister.

AltOmCamping.dk bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, huske dine indstillinger, målrette annoncer og lave besøgsstatistik. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Få flere oplysninger om hvordan vi bruger cookies her Privatlivspolitik.

Jeg accepterer cookies fra denne side

EU Cookie Directive Plugin Information