Ferie i Bella - Dag 2

Opdateret kl. 18.00 - På trods af snestorm var der rigtig mange gæster på campingmessens første dag. Interessen for camping er stadig markant, og det nye koncept for udstillingen er faldet i god jord.

Faktisk hørte jeg en mand stå og ringe til sine venner. "Kom bare herud. Det er slet ikke så slemt, og der er masser at kigge på", sagde han i telefonen. Det varmede, for jeg er helt enig med ham. Der er mere plads til at bevæge sig rundt på, og man bliver ikke 'overfaldet' af sælgere så snart man stopper op for at kigge nærmere på en vogn. Der hersker en rigtig god stemning, og folk ser ud til at hygge sig.

Der er nyheder indenfor både campingvogne, autocampere, fortelte, telte og udstyr. Den tyske fabrikant af fortelte DWT har to nyheder med på messen i Bella.

Ferie i Bella - Dag 2
DWT Sunrise - nyt fortelt i 3-meter klassen

Først og fremmest kan DWT præsentere deres nye fortelt Sunríse. Det er et 3-meter telt i 'skandinaviske' farver, og det kan anvendes både som rejsetelt og til at ligge fast med. Der er ventilation i begge gavle samt i den brede midtesprosse. Der nederste vinduer er tonet en anelse mørkere end de øvrige vinduer.

Ferie i Bella - Dag 2
Indvendig fremstår Sunrise i lyse og luftige farver

Ferie i Bella - Dag 2
Smart detalje - verandastangen føres i syede baner. Det både skåner og stabiliserer forteltet

DWT kan også fremvise deres nye clickgulv på årets messe i Bella. Det er fremstillet i Sverige, og er både tyndere og lettere end andre clickgulve på markedet.

Ferie i Bella - Dag 2
Michael Kristensen fra DWT fremviser DWT's nye clickgulv

Det at det er tyndere og mere fleksibelt end andre clickgulve gør, at det kanforme sig efter underlaget. Og det vel og mærke uden at samlinger og låse springer op.

Ferie i Bella - Dag 2
Bemærk hvor meget gulvet kan bøjes uden at fliserne trækkes fra hinanden

Ferie i Bella - Dag 2
Der fås afslutninger til både kanter og hjørner

Ferie i Bella - Dag 2
Også en kabelbakke (den sorte stribe) med plads til ledninger kan leveres til gulvet

Det bedste med gulvet er næsten er næsten at det ikke fylder særlig meget. 15 kvm. gulv kan være i tre papkasser.

Ferie i Bella - Dag 2
I den forreste æske er der gulv til 1 kvm. I papkassen bag æsken er der 5 kvm. gulv.

Vi fortætter med at opdatere vores reportager fra campingmessen´i Bella dagen igennem. Denne artikel opdateres igen kl. ca. 13.00 med nyt fra bl.a campingpladser og et par nyheder indenfor campingvogne og telte.

Ferie i Bella - Dag 2
Der er et godt udvalg af danske campingpladser på messe. Her er det Carsten fra Bryrup Aqua Camping, som har vagten på Topcamps stand

Opdateret kl . 13.30

Camping Cheque tilbyder nu både sølv- og guldkort til campister. Og hvad er så forskellen på de to kort?

Sølvkortet er et betalingskort, og skal afløse de forældede papirscheck. Det fungerer ved at man på firhånd indbetaler et beløb svarende til det antal overnatninger (eller flere) som man får brug for på rejsen. Sølvkortet anvendes derefter til at betale for opholdet med på de campingpladser, man besøger. En af de store fordele ved Sølvkortet er, at man kan 'tanke' kortet op undervejs via telefonen eller internettet, hvis man skulle få brug for flere overnatninger.

Ferie i Bella - Dag 2
Der glimter af både guld og sølv på Camping Cheques stand

Guldkortet fungerer på samme måde som Sølvkortet, men giver adgang til flere tilbud undervejs afhængig af de camppingpladser, man besøger. Desuden får man Fortegnelsen over campingpladser i Camping Cheque samarbejdet i tre år, ligesom man i tre år modtager Camping Cheques medlems- og inspirationsblad 3 gange om året.

Guldkortet koster 345,- kr, mens Sølvkortet er gratis.

Ferie i Bella - Dag 2
Folkene bag Global Wombat i Danmark viser nogle af de ny kander frem

Global Wombat er tilstede på campingmessen i Bella ligesom sidste år. De har specialiseret sig i glas m.m. i plastik baseret på polycarbonat. Glas og andet service i polycarbonat har den fordel, at det stort set ikke kan gå i stykker. Dvs. man kan tabe det på gulvet, tæve løs på det med en hammer, høre det over med campingvogne, biler m.m. uden at det går i stykker.

Ferie i Bella - Dag 2
Et udvalg af de flotte - og brudsikre - glas

Glas i polykabonat kan også tåle både frost og høj varme, og kan derfor bruges både til kolde- og varme drikke.

Ferie i Bella - Dag 2
Salatsæt i hvidt og sort - og så leveres det i en praktisk gaveæske

I år er udvalget af glas og service fra Global Wombat blevet endnu større. Der er kommet flere nye type glas og kander til samt indfarvede salatsæt og skåle.

Global Wombat's prodikter kan købes hos flere campingforhandlere samt på internettet på www.smarteglas.dk.

Ferie i Bella - Dag 2
Den flotte Camp-let Royal Acrylic

Camp-let er viser deres populære teltvogne frem flere steder på 'campingpladsen' i Bella Center. Den største nyhed fra Camp-ler er nok at top-modellen Royal nu kan leveres med en teltdug af acryl. Denne teltdug er legende let at rengøre, fibrene er gennemfarvede og falmer derfor ikke, og endelig er acryl-dugen mere holdbar end bomuldsdugen. Royal Acrylic er derfor meget velegnet til at stå opstille i selv lange perioder.

Ferie i Bella - Dag 2
Camp-let Concorde er stadig en populær model

Ferie i Bella - Dag 2
Concorde er lys og rummelig. Bemærk det nye gulvtæppe fra Camp-let

Camp-let modellerne er i 2010 blevet udstyret med nye og mere funktionelle køkkenmoduler, og på udstyrssiden er der ny lampeholder med teleskopstang, gulvtæppe og et nyt solsejl.

Ferie i Bella - Dag 2
Det nye køkken i Royal

Det er dejligt at se at Camp-let stadig udvikler og forbedrer deres produkter, og sikre at den dansk producerede teltvogn stadig er blandt de bedste på markedet.

Opdateret kl. 16.00

Langelands Festivalens Børneland er et kæmpe tilløbsstykke for børnene på messen. Her er hoppepude, bane med el-biler, tegneborde og meget mere.

Ferie i Bella - Dag 2
Det må være ægte kærlighed :o)

Det hele styres af festivalens Børnetæmmere, der sikrer at alle har det sjovt på en sikker og forsvarlig måde.

At børnene kan more sig i legelandet bestyder at de voksne har mere tid til at kigge på de udstillede vogne m.m.. Det er gratis for børnene at være i legelandet, og indtil videre er der ingen tidsbegrænsning for ophold i legelandet.

Ferie i Bella - Dag 2
Banen med el-biler er specielt populær

Frankia I 9800 QD er en af de større autocampere i Danmark. Med en totalvægt på 10 tons og en pris på små 2.321.390,00 Dkr (hviklet giver en kilopris på 232 kr, - ikke at man kan bruge denne oplysning til noget som helst, men det er da meget rart at vide :o) ).

Ferie i Bella - Dag 2
Frankia I 9800 QD har garage med plads til en lille bil bagerst

Den store Frankia har garage med plads til en lille bil og byder to komfort og luksus i klasse for sig selv. Den store siddegruppe forrest i camperen er lys og oser af luksus. Der er panoramavinduer hele vejen rundt, så man kan nyde udsigten mens man hygger eller spiser.

Ferie i Bella - Dag 2
Lækker og indbydende siddegruppe med panorama vinduer

Ovenover siddegruppen er der en dobbeltseng. Man skal ikke bruge kræfter for at køre den ned fra loftet - næ - det sker elektrisk ved et enkelt tryk på en knap.

Ferie i Bella - Dag 2
Sengen over siddegruppen hæves og sænkes elektrisk

Mellem køkken og soveværelse er der en gang med brusekabine på den ene side og vask/toilet på den anden side. Det smarte er, at man kan lave et stort badeværelse, da den væg som toiletdøren sidder i, kan svinges ud og derved adskille soveafdelingen fra resten af camperen.

Ferie i Bella - Dag 2
Væggen, som toiletdøren sidder i, kan svinges ud og derved adskille soveafdelingen fra resten af camperen

Bagerst i camperen er der soveværelse med dobbeltseng. Der er lidt lavt til loftet pga. den store garage, men det kompromis er vel til at leve med.

Ferie i Bella - Dag 2
Der er lidt lavt til loftet i soveværelset

Den store Frankia er den største camper på messen og virke da også som magnet på mange besøgende.

På Østsjællands Campingcenters stand kan se den den lækre og gennemført flotte Cabby Blackline 620+.

Ferie i Bella - Dag 2
Cabby Blackline 620+ 2010

Det superlækre interiør er i en klasse for sig selv, og der er masser af plads overalt i campingvognen. Siddegruppen er stor og lækker, køkkenet har masser af bordplads og et lækkert komfur og endelig er der en dejlig soveafdeling og toiletrum bagerst i campingvognen.

Ferie i Bella - Dag 2
Kæmpe siddegruppe i sort skind

Ferie i Bella - Dag 2
Se lige det køkken og det store køleskab. Det hører hjemme blandt de bedste

Standardudstyret omfatter bl.a. Truma Mover, NX alarm, klimaanlæg, komfur med bageovn m.m.

Opdateret kl. 18.00

Det måtte jo komme - den fuldautomatiske lejrchef. Det er så en sandhed med modifikationer, men Skibstrup Camping har som de første i Danmark etableret en fuldautomastisk sølje til elektronisk ud- og indcheckning og betaling,

Ved ankomst kører man sit betalingskort igennem maskinen, og så kan man på en trykfølsom skærm angive hvor mange nætter man vil blive, hvor mange personer man er osv. osv. Så får man anvist en plads, og det er så det.

Ferie i Bella - Dag 2
Her ses René Kyhn Andrea ved siden af den nye automat. Rene er samme med sin hustru Jeanette indehaver af Skibstrup Camping

Ved afrejse kører man sit betalingskort igenne maskinen igen, og først her sker den endelig afregning. Det er let og hurtigt, og gør det det muligt at checke ind uden for receptionens åbningstid. Der er dog ingen planer om at skære ned hverken på personale eller receptionens åbningstid pga. af automaten. Det er udelukkende et servicetilbud.

Vores stand på messen i Bella er bestemt ikke den mest besøgte, men der er alligevel mange der stopper op og skal have sludder. Enten vil de høre mere om vores portal eller også vil der gerne høre nere om vores lidt specielle opsætning af fortelt.

Ferie i Bella - Dag 2
Vores lidt specielle opsætning med et Opus 300 som deltelt og en Shadow som Frontsolsejl

Vi har et Opus 300 opstillet som deltelt med en Shadow som frontsolsejl, og det er der ikke mange som har set før. En gang om dagen, så holder Tommy Boisen fra Isabella foredrag på vores stand om de muligheder opstillingen giver.

Ferie i Bella - Dag 2
Tommy Boisen fra Isabella fortæller om muligheder og fordele ved et deltelt

Men nu er klokken 18 og messen er slut for i dag, Næste reportage her fra messen kommer i morgen Søndag kl. ca. 12.00

På Gensyn

Links:
Relevante Link(s) : Ferie i Bella
Gå til del: Optakt og opstilling - 1 - 2 - 3

 

 

Alt Om Camping er din kilde til seriøse og nyttige campingnyheder. Her er masser af inspiration til din næste campingferie, nyt om campingudstyr og gode råd til gør-det-selv projekter. Her finder du information om campingvogne, telte, teltvogne, fortelte, autocampere og campingudstyr, og det er her, du finder alle vigtige campingnyheder samlet på et og samme sted. 

Alt Om Camping handler om camping for hele familien. Her finder du rejsebeskrivelser fra campingpladser og rejsemål fra Danmark, Tyskland, Holland, Frankrig, Italien og mange andre lande i Europa. Alt Om Camping er en omfattende campingguide med fokus både på børnefamilier og seniorer. Det er her, du finder inspiration til den bedste campingferie for dig og din familie.

Ud over de mange artikler og rejsebeskrivelser, tilbyder Alt Om Camping også gratis Camping-TV på Youtube. De mange videoer og TV-reportager viser dig nyt om campingvogne, autocampere, fortelte, campingudstyr m.m. Du kan også se spændende rejsefilm fra campingpladser i Danmark og Europa, og hente inspiration og gode råd til din næste campingferie.

Alt Om Camping er også Danmarks største fælleskab for campister på Faceook.

Alle artikler, TV-reportager og rejsefilm på Alt Om Camping er lavet af aktive campister med bred erfaring om det at tage på camping. Alt Om Camping er lavet af campister til campister.

AltOmCamping.dk bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, huske dine indstillinger, målrette annoncer og lave besøgsstatistik. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Få flere oplysninger om hvordan vi bruger cookies her Privatlivspolitik.

Jeg accepterer cookies fra denne side

EU Cookie Directive Plugin Information