fib_dag1_07

Opdateret kl.18.00 - Forventningerne til dette års campingmesse i Bella Center har været blandede. I stedet for en egentlig salgsmesse som i tidligere år, har man i år valgt at lave en inspirations-messe. Og allerede inden åbningen, synes vi, at det ser både anderledes og spændende ud.


Også veteran-camping kan opleves i Bella. Her en Prinz 3 fra 1961 med matchende campingvogn

Godt nok hedder det sig, at det ikke er en salgsmesse, men der er absolut mulighed for at handle campingvogn, autocamper, fortelte, udstyr m.m. på messen. Den største forskel i forhold til tidligere år er, at de respektive agenturer har deres egen stand. I stedet har forhandlerene hver deres stand, hvor så de fremviser et antal vogne. Forhandlerne har naturligvis koordineret indbyrdes hvilke vogne, de har taget med til messen, og man kan således se et bredt udvalg af bl.a. de nyeste modeller.

Ferie i Bella - Dag 1
'Campingpladsen er ved at tage form. Her er det Lara og Lisbeth fra Østsjællands Campingcenter, der ordner de sidste detaljer på deres del af 'campingpladsen'

Det meste af Hal H - hvor forhandlerne er - er tænkt udformet som en campingplads. Man vil derfor f.eks. se fortelte på en stor del af de udstillede vogne, og der vil være mange aktiviteter spredt ud over hele 'campingpladsen'. Det virker spændende, og vi glæder os til at se, hvordan de besøgende gæster vil tage imod konceptet.

Ferie i Bella - Dag 1
Holtkamper har deres egen stand i Hal H. Der er kaos lige før åbning, men i løbet af weekenden vil de forsøge at sætte ny rekord i opstilling af teltvogn

Ud over selve 'campingpladsen' er der også de mere traditionelle stande med bl.a. autocampere, fortelte, telte udstyr m.m.. Også et Markedsområde er der blevet plads til. Her vil det især være udstyr og tilbehør, der sælges.

Ferie i Bella - Dag 1
Kattinge Caravan er ved at stille deres stand op i markedsområdet

Endelig skal det nævnes at i år afholdes Campingmessen sammen med Feriemessen. Campisterne har altså ikke udstillingen for sig selv, men må dele den med andre rejseglade mennesker. Men betyder jo så også, at der er rigtig meget at kigge på.

AltOmCamping.dk har for første gang vores helt egen stand. Den er i Hal H, Plads 8. Her har vi opstillet vores Adria 743 UK med det Opus 300 telt, vi rejste rundt i Danmark med sidste sommer.

Ferie i Bella - Dag 1
Vi får erfaren hjælp til at gøre vores stand klar

Den måde Opus 300 teltet er monteret på, er lidt speciel. Det er nemlig sat op som et deltelt - dvs. at det ikke går i hele campingvognens længde. Desuden har vi monteret en Shadow markise som front-solsejl uden på forteltet. Det vakte en del opsigt på vores tur i sommer, og det skal da nok også trække nysgerrige til påårets messe i Bella.

Ferie i Bella - Dag 1
Så er alt på plads, og vi er klar til dette års campingmesse i Bella Center

Vi dækker naturligvis dette års campingmesse i Bella, men i årgør vi detpå en lidt anderledes måde. Normalt skriver man en daglig reportage fra messen - altså Dag1, Dag 2, osv osv. Det er lidt forudsigeligt, så derfor vil vi prøve noget nyt.

Vi skriver derfor løbende reportager gennem hele dagen. Ca. hver 2. time opdaterer vi dagens artikel med nyt fra messen. Det kalder vi for 'Live-reportage', og du kan derfor løbende gennem dagen holde dig orienteret om hvad der foregår i Bella Center.

Opdateret kl. 12.30

Så er Ferie i Bella 2010 åben, og dermed også campingmessen. Og hvis der stadig skulle være nogen, der tror at der ikke vil komme nogen besøgende på campingmesse, så kan de godt tro om igen. Allerede minutter efter at messen åbnede for publikum, strømmede det ind med gæster.

Ferie i Bella - Dag 1
Folk stod i kø for at komme ind

Ferie i Bella - Dag 1
Og så er messen åben og de første gæster er på vej ind

Og det er ikke kun feriemessen, der trækker. Der er rigtig mange mennesker på campingpladsen og de øvrige campingstande. Det lader til at folk synes godt om konceptet bag messen.

Ferie i Bella - Dag 1
Konceptet med at udforme messen som en campingplads ser ud til at tiltale folk

Og der er da også meget nyt at se på.

Ventura er kommet med en serie anderledes fortelte til en særdeles attraktiv pris. Dem glæder vi os til at tage nærmere i øjensyn.

Ferie i Bella - Dag 1
Susanne fra Østsjællands Campingcenter viser et af de nye fortelte fra Ventura frem

Der er naturligvis også stor interesse for den ny Bürstner Averso. Det smarte løsning med 'træk-ned' sengen over siddegruppen tiltaler mange.

Ferie i Bella - Dag 1
Den ny Bürstner Averso. Folk står ligefrem i kø for at komme ind og se den

Ferie i Bella - Dag 1
Om dagen der man ikke sengen. Det ligner et almindelig loft og har indbygget spots

Ferie i Bella - Dag 1
Men om natten trækkes den ned og giver rigelig soveplads til to personer. Her er det Glenn, der demonstrerer systemet.

Ferie i Bella - Dag 1
Bemærk også den smarte TV-holder i Averso'en. Den kan vendes, så man kan se tv i forteltet også

En hver campingplads med respekt for sig selv, har naturligvis en grillplads. Sådan er det også på 'campingpladsen' i Hal H i Bella Center. Her bliver der grillet og givet mange gode råd til messens gæster. Eneste ulempe - at vi konstant er lækkersultne pga. af duften fra den lækre mad, der laves der.

Ferie i Bella - Dag 1
Der er selvsagt mange gæster i grillområdet

Ferie i Bella - Dag 1
Her laves der mad dagen igennem, og man kan få inspiration og gode råd til tilberedelse og udstyr.

Opdateret kl. 15.15

Vendelbo Vans er stærkt repræsenteret på dette års messe i Bella. Vendelbo Vans har afdelinger både i Tårs (Jylland) og Karlslunde (Sjælland), og kan fremvise flere nyheder på deres stand.

Ferie i Bella - Dag 1
McLouis 4 62 med 6 sovepladser er ny på det danske marked

McLouis 4 62 er ny på det danske marked, og denne camper byder bl.a. på en 'træk-ned' seng fra loftet. I sengens bund er det monteret spots, overskabe og indirekte lys, så man lægger slet ikke mærke til sengen, når den er slået op.

Ferie i Bella - Dag 1
Torben Jensen fra Vendelbo Vans i den meget rummelig 'opholdstue'. Bemærk overskabene og det indirekte lys

Ferie i Bella - Dag 1
Med et snuptag trækkes loftet ned og afslører en komfortabel dobbeltseng

Ferie i Bella - Dag 1
Bagerst i McLouis 4 62 er der en fransk dobbeltseng, så der er sovepladser nok

Derudover er McLouis 4 62 udstyret med dobbeltseng, bad/toilet og køkken.

Vendelbo Vans har også den ny Bürstner Nexxo T569 med på deres stand. Det er en meget kompakt autocamper, der på trods af sin størrelse giver fornemmelsen af luft og rummelighed.

Ferie i Bella - Dag 1
Bürstner Bexxo T569 - ny og meget kompakt autocamper

Ferie i Bella - Dag 1
Bagerst er der dobbeltseng og toilet / bad

Ferie i Bella - Dag 1
Rummelig opholdsafdeling med sving-ud bord og svingbare førersæder.

Prisen taget i betragtning (under 570.000 på danske plader), skal den nok blive populær i Danmark.

Holtkamper har en stor stand med deres teltvogne. De er helt nye i Danmark, og har både spændende og anderledes at se på. De er fyldt med smarte detaljer, og det er imponerende hvor meget plads, der er i dem, og hvor hurtigt de kan stilles op og tages ned.

Ferie i Bella - Dag 1
Denne Cocoon teltvogn fra Holtkamper kan stilles op på ca. 20 sek.

Ferie i Bella - Dag 1
Og det tager ikke meget længere tid for to personer at pakke den sammen igen

Den nye Kabe Royal 560 LXL KS kan også opleves i Bella. I stedte for den traditionelle rundsiddegruppe er denne model blevet udstyret med en vinkelsofa og en lav reol. Det er næsten som i en dagligstue. Det virker både smart og hyggeligt.

Ferie i Bella - Dag 1
Dagligstuen i Kabe Royal 560 LXL KS

Ferie i Bella - Dag 1
Kabe Royal 560 LXL KS har desuden dobbeltseng og et pænt stor badeværelse

Ferie i Bella - Dag 1
Og et stort og dejligt vinkelkøkken med rigtig komfur

Der er mange sjove og anderledes ting at kigge på på campingmessen i Bella. Denne bil blive næppe kåret til årets campingtrækker, men der fortjener lidt opmærksomhed alligevel. Den bliver kaldt for 'Mini Hummer' og er el-drevet. Målgruppen er udlejning fra campingpladser, og den er absolut miljø-venlig.

Og så er den smadder flot :o)

Ferie i Bella - Dag 1
Mini Hummer fra - ja - Minihummer.dk

Det var alt for i dag. Vi er trætte efter en lang dag på messen. I alt 10.786 besøgte messen. Vi glæder nu til morgen hvor vi fortsætter med at lave reportager fra Camping i Bella.

Links:
Relevante Link(s) : Ferie i Bella
Gå til del: Optakt og opstilling - 1 - 2 - 3

 

Alt Om Camping er din kilde til seriøse og nyttige campingnyheder. Her er masser af inspiration til din næste campingferie, nyt om campingudstyr og gode råd til gør-det-selv projekter. Her finder du information om campingvogne, telte, teltvogne, fortelte, autocampere og campingudstyr, og det er her, du finder alle vigtige campingnyheder samlet på et og samme sted. 

Alt Om Camping handler om camping for hele familien. Her finder du rejsebeskrivelser fra campingpladser og rejsemål fra Danmark, Tyskland, Holland, Frankrig, Italien og mange andre lande i Europa. Alt Om Camping er en omfattende campingguide med fokus både på børnefamilier og seniorer. Det er her, du finder inspiration til den bedste campingferie for dig og din familie.

Ud over de mange artikler og rejsebeskrivelser, tilbyder Alt Om Camping også gratis Camping-TV på Youtube. De mange videoer og TV-reportager viser dig nyt om campingvogne, autocampere, fortelte, campingudstyr m.m. Du kan også se spændende rejsefilm fra campingpladser i Danmark og Europa, og hente inspiration og gode råd til din næste campingferie.

Alt Om Camping er også Danmarks største fælleskab for campister på Faceook.

Alle artikler, TV-reportager og rejsefilm på Alt Om Camping er lavet af aktive campister med bred erfaring om det at tage på camping. Alt Om Camping er lavet af campister til campister.

AltOmCamping.dk bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, huske dine indstillinger, målrette annoncer og lave besøgsstatistik. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Få flere oplysninger om hvordan vi bruger cookies her Privatlivspolitik.

Jeg accepterer cookies fra denne side

EU Cookie Directive Plugin Information