Ferie i Bella - Dag 3

Det er nu messens tredje og sidste dag. Et massivt snefald over Storkøbenhavn gør, at mange gæster nok vælger at blive hjemme i stedet for at køre ud i snevejret. Her er i hvert ikke så mange besøgende som i går.

Isabella har som sædvanlig en stor stand på campingmessen, hvor man kan se et stort udvalg af deres populære fortelte.

Ferie i Bella - Dag 3
Som altid lagde mange campister vejen forbi Isabella for at se nyt eller få gode råd

I år er der naturligvis mest fokus på Isabellas nye Concept-serie, som indtil videre indeholder to af Isabellas mest populære fortelte - nemlig Commodore og Penta.

Ferie i Bella - Dag 3
Det nye Commodore Concept

Ferie i Bella - Dag 3
Inde i Commodore Concept. Godt med plads og et behageligt miljø

Ferie i Bella - Dag 3
Gardiner og tekstiler er nøje afstemt med den nye teltdug, og farvevalget er på samme tid moderne og tidsløst

Commodore Concept og Penta Concept er som noget nyt fremstillet i en ny type teltdug af belagt polyester. Fordelen ved denne type teltdug er først og fremmest at den er utrolig let at holde ren. Smuds og snavs kan i de fleste tilfælde tørres af med en klud. Teltdugen er vævet i et strukturmønster, der giver et flot spil og skiller sig markant ud fra dugen i andre telte.

Ferie i Bella - Dag 3
Penta Concept. En gennemprøvet konstruktion med nye teltdug og i nye farver

Ferie i Bella - Dag 3
Der er masser af plads, lys og luft inde i en Penta

Ferie i Bella - Dag 3
Concept-serien er også et omfattende udstyrsprogram i matchende farver så som hynder, lampeskærme m.m.

Concept-serien har desuden fået nye gardiner i et moderne design, der står flot til den nye teltdug.

Isabella har også deres bud på det ultimative fortelt til fastliggere - Villa - med på dette års messe. Villa-forteltet pga. af Campingrådets forbud mod denne type telte. Forbudet er nu endegyldigt omstødt, og fastliggere kan igen lovligt opstille disse solide og vejrbestandige fortelte. Man skal dog have tilladelse af campingpladsen, inden man stiller sådan et telt op.

Ferie i Bella - Dag 3
Villa - et af de bedste telte til fastliggere

Men tilbage til Villa. Teltet er opbygget med et kraftigt aluminiumsstel, og har særdeles kraftig dug i både sider og tag. Teltet kan derfor tåle at stå ude hele året. Det tåler sne og sol, og er let at vedligeholde,

Ferie i Bella - Dag 3
Inde i Villa - nærmest som en udestue

Der var da også mange interesserede campister, der lagde vejen forbi Isabellas stand for at studere teltet nærmere.

Isabella økonomi-linie Ventura har hidtil måske stået lidt i skygegn af Isabella, men det ændres nu. Her på messe præsenterer Ventura nemlig deres nye modelserie - Ventura Basic.

Ferie i Bella - Dag 3
Ventura Basic X-Large - smart rejsetelt i polyester og med stangsæt i aluminium.

Ferie i Bella - Dag 3
Alle paneler i X-Large kan tages af, og der er myggenet i vinduer

Ventura Basic er en serie af letvægt telte til den rejsende campister. Indtil videre omfatter serie 3 modeller - X-large, Large og Medium. De er alle meget lette rejsetelte fremstillet i polyester, og kan både anvendes som en let fortelt eller som noget, der minder om et solsejl.

Ferie i Bella - Dag 3
Ventura Basic Large - har stangsæt af fiberstænger og myggenet i frontvinduer og døre.

Ferie i Bella - Dag 3
Large indvendigt

Der er hurtige at stille op, og vil sikkert blive et godt alternativ til en markise. Og det bedste med Ventura Basic er nok prisen. Det dyreste koster ca. 3.500,- kr. og det billigste kan fås for ca. 2.500 kr.

Ventura Basic vil kunne leveres fra marts måned.

Opdatering kl. 16.00

DCU har godt nyt til alle pensionister. Som et modtræk til rabetordninger fra f.eks. Camping Cheque o.l. tilbyder DCU en fordelagtig lavsæsonpris til alle pensionister. For kun 40,- kr. (og det er ikke en tastefejl) kan pensionister overnatte på DCU campingpladser. Prisen er eksl. el og arealleje, men det er stadig et rigtig godt tilbud.

Ferie i Bella - Dag 3
Søren Dahlin fra DCU er glad for at kunne tilbyde billig overnatning for pensionister på DCU's egne campingpladser.

DCU har også 2010-udgaven af Campingbogen Europa med på messen i Bella. Den indeholder oplysninger om 1.900 udenlandske og 141 danske campingpladser, rejseinformationer fra 23 europæiske lande samt en masse andre nyttige oplysninger for campister.

HKS Campingshop.dk har en del nyheder med på deres stand.

Ferie i Bella - Dag 3
HKS Campingshop.dk

Quick Silver Maxi er et let fortelt i PU coated rip-stop polyester. Det kan tåle et vandsøjletryk på 2000 mm. og har et grundareal på 3 x 3 meter. HKS har sat prisen til 1995,- kr.

Ferie i Bella - Dag 3
Quick Silver Maxi

London4/6 fra Camp Forever et telt i mellem størrelsen. Her er 4 - 6 sovepladser fordelt på 2 sovekabiner. Imidten af teltet er der opholdsrum med ståhøjde. Der er indgang i begge sider af teltet og myggenettet i vinduerne kan afdækkes i tilfælde af regn.

Ferie i Bella - Dag 3
London 4/6

HKS kan også tilbyde den nye E-go mover til kun 5.495 (messe-tilbud). Den må anvendes på campingvogne på max. 1800 kg. Den lave pris trak selvsagt mange kunder til HKS stand.

Ferie i Bella - Dag 3
Den nye E-go mover til campingvogne med en totalvægt op til 1.800 kr.

Endelig skal det nævnes at HKS nu også har vandtanksrens i deres sortiment af plejeprodukter til campingvognen.

Ferie i Bella - Dag 3
Her ses Bo Steendahl Weiss fra HKS foran det nye London 4/6 med en flaske af det nye rensemiddel til vandtanken

Det måtte jo komme - og det gjorde det altså så nu. Firmaet Hellers har fyldt deres stand med elektriske foldecykler, og de er ganske sjove at køre på.

Ferie i Bella - Dag 3
Elektriske foldercykler fra Hellers.dk

De små cykler med de små hjul har en aktionsradius på 25 km. De kan køre 25 km/t og tåle en beæastning på 95 kg. Cyklen vejer kun 14,6 kg og er lige til at pakke sammen i den medfølgende taske.

Ferie i Bella - Dag 3
Cyklen kan pakkes i den medfølgende taske. Tasken kan foldes sammen til en rygsæk, når den ikke skal bruges til at transportere cyklen i.

Cyklen fås i tre farver - sort, hvid og rød

Vi har tidligere nævnt at der er nyheder nok på messen i Bella. Og vi vil gerne slutte vores dækning af messen med en markant nyhed - nemlig Adria Alpina 563 UL.

Ferie i Bella - Dag 3
Adria Alpina 563 UL

Alpina 653 UL har standardudstyr som Alde centralvarme, vandbåren gulvvarme, varmt vand, fast vandtank, byvand, 190 liters køl/fys, Spinflo komfur m/gasbageovn,, emhætte, tonede ruder og et karrosseri helt i glasfiber

At karrosseriet er har sider, tag og ender i glasfiber gør campingvognen meget modstandsdygtig overfor slag, hagl o.l. Skulle uheldet være ude, og en karrosseriskade skulle opstå, så er den efterfølgende reparation til at betale, da det ikke vil være nødvendigt at udskifte hele taget eller f.eks. en side.

Ferie i Bella - Dag 3
Rundsiddegruppen i Alpina 653 UL har sæder i skind

Alpina 653 Ul er indrettet med rundsiddegruppe forrest i vognen, toilet og køkken i midten, og to enkelt senge bagerst i vognen.

Alpina 653 UL har ekstra isolering i bunden, og har gennemgående skiboks forrest i campingvognen.

Ferie i Bella - Dag 3
Sengene har springmadrasser og der er læsespots i hovedgærdet

Ferie i Bella - Dag 3
Køkken med Spinflo komfur, gas-bageovn og emhætte

Ferie i Bella - Dag 3
Bemærk køleskabet på 190 l

Man får meget campingvogn for pengene, hvis man køber Alpina 653 UL. Den er godt indrettet og giver masser af komfort. Skulle vi anke noget, så må det være, at der ikke er et højt garderobe skab i campingvogn. Men igen . det er sikkert ikke alle, der har brug for et sådant.

Egenvægten er på 1075 kg. og totalvægten er 1450 kg.

I skrivende stund er messe i Bella nu slut. Det har været en anderledes messe, og de, der forventede en messe som i tidligere år, er sikkert blevet skuffet. Men med et faldende salg hos forhandlerne har økonomien ikke været til en stor messe som i tidligere år. Så derfor har messen været anderledes i år. Kort sagt - det var denne messe, eller ingen messe. Og ideen med at lave en inspirationsmesse, synes vi, er god. Generelt har vi kun oplevet positiv respons på messen i Bella, og der er kommet flere gode ideer og forslag til, hvordan at messen kan blive endnu bedre til næste år. Vi krydser fingre og håber på at det bliver endnu bedre til næste år.

Ferie i Bella - Dag 3
Træt men glad efter en god messe i Bella

Links:
Relevante Link(s) : Ferie i Bella
Gå til del: Optakt og opstilling - 1 - 2 - 3

 

 

Alt Om Camping er din kilde til seriøse og nyttige campingnyheder. Her er masser af inspiration til din næste campingferie, nyt om campingudstyr og gode råd til gør-det-selv projekter. Her finder du information om campingvogne, telte, teltvogne, fortelte, autocampere og campingudstyr, og det er her, du finder alle vigtige campingnyheder samlet på et og samme sted. 

Alt Om Camping handler om camping for hele familien. Her finder du rejsebeskrivelser fra campingpladser og rejsemål fra Danmark, Tyskland, Holland, Frankrig, Italien og mange andre lande i Europa. Alt Om Camping er en omfattende campingguide med fokus både på børnefamilier og seniorer. Det er her, du finder inspiration til den bedste campingferie for dig og din familie.

Ud over de mange artikler og rejsebeskrivelser, tilbyder Alt Om Camping også gratis Camping-TV på Youtube. De mange videoer og TV-reportager viser dig nyt om campingvogne, autocampere, fortelte, campingudstyr m.m. Du kan også se spændende rejsefilm fra campingpladser i Danmark og Europa, og hente inspiration og gode råd til din næste campingferie.

Alt Om Camping er også Danmarks største fælleskab for campister på Faceook.

Alle artikler, TV-reportager og rejsefilm på Alt Om Camping er lavet af aktive campister med bred erfaring om det at tage på camping. Alt Om Camping er lavet af campister til campister.

AltOmCamping.dk bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, huske dine indstillinger, målrette annoncer og lave besøgsstatistik. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Få flere oplysninger om hvordan vi bruger cookies her Privatlivspolitik.

Jeg accepterer cookies fra denne side

EU Cookie Directive Plugin Information