Doremas bud på et luft fortelt. DCT er importør af Dorema i Danmark

DCT Vejle er en af Danmarks største leverandører af campingudstyr til de danske campister. Igennem deres store forhandlernet, leverer de stort set alt inden for campingudstyr. Herunder kan du se og læse lidt om deres nyheder for sæson 2015.

Oppustelige fortelte, såkaldte luftfortelte, er blevet meget populære på det senest og der har været en kæmpe efterspørgsel efter dem. DCT importerer fortelts mærket Dorema, hvilket er et Europæisk produceret kvalitetsfortelt. Dorema har selvfølgelig også luft fortelte:

Inde i forteltet er der ganske god plads til møbler m.m..Inde i forteltet er der ganske god plads til møbler m.m..
Alle teltstænger er skiftet ud med luftkanalerAlle teltstænger er skiftet ud med luftkanaler

Ventilen til at puste teltet op, sidder på indersiden. Ved første øjekast kan det virke lidt upraktisk, men til gengæld slipper du for drengestreger og at der er nogen der har taget luften ud af dit fortelt i nattens løb.Ventilen til at puste teltet op, sidder på indersiden. Ved første øjekast kan det virke lidt upraktisk, men til gengæld slipper du for drengestreger og at der er nogen der har taget luften ud af dit fortelt i nattens løb.

Materialet er TenCate All Season materiale, der er kendt som det ypperste inden for telt-materialer.Materialet er TenCate All Season materiale, der er kendt som det ypperste inden for telt-materialer.

  • Doremas luft fortelte fås i to forskellige versioner. Den kraftige version er lavet i TenCate materiale der er et af de bedste materialer til at lave teltdug af. Det fås i tre størrelser 2,60 m., 3,90 m., samt 5,20 m.
  • Letvægtsversionen er lavet af Wheathertex letvægtsmateriale. Dette fortelt fås i to forskellige størrelser, nemlig 2.60 m og 3,90 m..
  • Begge versioner har en dybde på 2,40 m.

Der er myggenet for vinduerne. Siderne kan lynes op og det kan bruges som solsejlDer er myggenet for vinduerne. Siderne kan lynes op og det kan bruges som solsejl
Tilslutningen ind til campingvognen, sker ved en pude der presses ind af forteltets eneste metalstang.Tilslutningen ind til campingvognen, sker ved en pude der presses ind af forteltets eneste metalstang.

Service og køkkengrej

DCT Vejle leverer som sagt alt inden for camping til de danske campingforhandlere. DCT Vejle lægger vægt på kvalitetsprodukter, der tåler at blive brugt igennem mange år. Derfor har de også samarbejde med nogle af Europas førende leverandører.

Campingservice og køkkengrej er nok det i vores campingvogne, autocampere og telte der bliver brugt allermest. Det er derfor også vigtigt at det er i god kvalitet.

Service behøver ikke at være kedeligt. Her er der kommet knald på farverne. Selv om stellet hedder ”Jungle Blue” er det nu grønt og mørkegråt. Det har antislip i bunden, så tallerknerne ikke står godt fast på bordet.Service behøver ikke at være kedeligt. Her er der kommet knald på farverne. Selv om stellet hedder ”Jungle Blue” er det nu grønt og mørkegråt. Det har antislip i bunden, så tallerknerne står godt fast på bordet.
Også servicesætte ”Spring” har antislip i bunden. Farverne er friske og faconen praktisk når man skal pakke i køkkenskabe.Også servicesætte ”Spring” har antislip i bunden. Farverne er friske og faconen praktisk når man skal pakke i køkkenskabe.

Her ses den gummiring der gør at tallerknerne ikke skrider rundt på bordet.Her ses den gummiring der gør at tallerknerne ikke skrider rundt på bordet.

Vi har alle en opvaskebalje med på camping og vi ved alle at det fylder godt under transport. Det er slut nu. Denne opvaskebalje er lige til at klappe sammen så den næsten ingenting fylder.Vi har alle en opvaskebalje med på camping og vi ved alle at det fylder godt under transport. Det er slut nu. Denne opvaskebalje er lige til at klappe sammen så den næsten ingenting fylder.

Dette grydesæt er, udover at være pænt, også meget praktisk. Det har slip-let behandling med 6 lags coating, hvilket gør dem meget modstandsdygtige overfor ridser m.m.. Det kan pakkes sammen så det stort set intet fylder og kasserollerne har aftagelig håndtag med en sikkerhedsanordning der gør at det ikke kan falde af.Dette grydesæt er, udover at være pænt, også meget praktisk. Det har slip-let behandling med 6 lags coating, hvilket gør dem meget modstandsdygtige overfor ridser m.m.. Det kan pakkes sammen så det stort set intet fylder og kasserollerne har aftagelig håndtag med en sikkerhedsanordning der gør at det ikke kan falde af.

Praktisk salt og pebersæt/kværnPraktisk salt og pebersæt/kværn

Denne vandkande er ikke helt almindelig. Den kan nemlig filtrere 99,9% af bakterierne i vandet fra. Samtidigt fjerner den dårlig smag. Den passer i de fleste køleskabe, den rummer 1,2 l., fået i 3 smarte farver og filtrene kan selvfølgelig udskiftes.Denne vandkande er ikke helt almindelig. Den kan nemlig filtrere 99,9% af bakterierne i vandet fra. Samtidigt fjerner den dårlig smag. Den passer i de fleste køleskabe, den rummer 1,2 l., fået i 3 smarte farver og filtrene kan selvfølgelig udskiftes.

Møbler

DCT Vejle er også importør af campingmøbler fra forskellige leverandører. Inden for campingmøbler sker der også hele tiden udvikling. De bliver lettere, stærkere og fylder mindre og mindre.

Økologien indtager campingverden. Ud over at denne stol er lækkert polstret, har en høj siddekomfort og mange justeringsmuligheder, er den også betrukket med økologisk produceret betræk med en blød behagelig overflade.Økologien indtager campingverden. Ud over at denne stol er lækkert polstret, har en høj siddekomfort og mange justeringsmuligheder, er den også betrukket med økologisk produceret betræk med en blød behagelig overflade.
Der er mange positioner, så man kan finde lige den siddevinkel der passer en.Der er mange positioner, så man kan finde lige den siddevinkel der passer en.

Og så fylder den ikke særligt meget når den er klappet sammen.Og så fylder den ikke særligt meget når den er klappet sammen.

Campingborde i mørkere farver vinder mere og mere frem. Dette bord fås i to størrelser: 100 x 68 cm samt 115 x 75 cm. Vægten ligger på ca. 9 kg. Der er meget holdbart og både vejr- og varmebestandigt. Campingborde i mørkere farver vinder mere og mere frem. Dette bord fås i to størrelser: 100 x 68 cm samt 115 x 75 cm. Vægten ligger på ca. 9 kg. Der er meget holdbart og både vejr- og varmebestandigt.

Alt muligt andet

Der er rigtigt meget udstyr at vælge imellem til sin campingvogn eller autocamper. Heldigvis kan rigtigt meget af det monteres efter behov, så man kan ”skræddersy” sin campingvogn eller autocamper så det passer lige præcis til en selv og ens familie.

Nu kan du få Thule EasyLink telt til din markise. Passer på de fleste markiser med en dybde på 2,25 m. og op. Markiseteltet er i et stykke og monteres under markisen. Findes i 3 længder fra 2,6 m. til 3,6 m.Nu kan du få Thule EasyLink telt til din markise. Passer på de fleste markiser med en dybde på 2,25 m. og op. Markiseteltet er i et stykke og monteres under markisen. Findes i 3 længder fra 2,6 m. til 3,6 m.
En moderne parabol med en rigtig god modtagerrækkevidde. Den er kun 56 cm i diameter. Dens rækkevidde svarer til en parabol på 85 cm. Den finder i 3 forskellige udgaver. En Vision udgave uden receiver, en twin udgave med 2 hoveder, samt en udgave til HDTV. Vægt ca. 17 kg.En moderne parabol med en rigtig god modtagerrækkevidde. Den er kun 56 cm i diameter. Dens rækkevidde svarer til en parabol på 85 cm. Den finder i 3 forskellige udgaver. En Vision udgave uden receiver, en twin udgave med 2 hoveder, samt en udgave til HDTV. Vægt ca. 17 kg.

Campercover der ikke fylder særligt meget når det er pakket sammen. Betrækket er åndbart, vandavisende, tåler UV stråler og er meget nemt at vedligeholde. Betrækket kan åbnes langs siden ved hjælp af to lynlåse og der er derfor nem adgang til dørene selv om betrækket er på.Campercover der ikke fylder særligt meget når det er pakket sammen. Betrækket er åndbart, vandavisende, tåler UV stråler og er meget nemt at vedligeholde. Betrækket kan åbnes langs siden ved hjælp af to lynlåse og der er derfor nem adgang til dørene selv om betrækket er på.

Tørrestativ til montering på cykelholderTørrestativ til montering på cykelholder

Miljøvenligt sanitetsvæske i praktisk dispenser. En dispenser indeholder 40 doseringer. Stil den dog ikke ved siden af din Bag in a Box vin – man skulle nødig tage fejlMiljøvenligt sanitetsvæske i praktisk dispenser. En dispenser indeholder 40 doseringer. Stil den dog ikke ved siden af din Bag in a Box vin – man skulle nødig tage fejl

LED pærer der passer til campingvogne og autocampere. Verbatium LED pærer findes i alle de specialpærer der bruges i campingvogne og autocampereLED pærer der passer til campingvogne og autocampere. Verbatium LED pærer findes i alle de specialpærer der bruges i campingvogne og autocampere

Pløkoptrækker. En pløkoptrækker er jo ikke noget nyt, men at den findes i denne version hvor man ikke behøver at bukke sig ned er noget nyt.Pløkoptrækker. En pløkoptrækker er jo ikke noget nyt, men at den findes i denne version hvor man ikke behøver at bukke sig ned er noget nyt.

DCT Vejles produkter findes hos de danske campingforhandlere. Forhandlerne har et stort og bredt udvalg af DCT Vejles produkter. Skulle det ikke være på lager, kan det skaffes hjem.

Klik her og besøg DCT Vejles hjemmeside for mere information og for at finde nærmeste forhandler.

 

Alt Om Camping er din kilde til seriøse og nyttige campingnyheder. Her er masser af inspiration til din næste campingferie, nyt om campingudstyr og gode råd til gør-det-selv projekter. Her finder du information om campingvogne, telte, teltvogne, fortelte, autocampere og campingudstyr, og det er her, du finder alle vigtige campingnyheder samlet på et og samme sted. 

Alt Om Camping handler om camping for hele familien. Her finder du rejsebeskrivelser fra campingpladser og rejsemål fra Danmark, Tyskland, Holland, Frankrig, Italien og mange andre lande i Europa. Alt Om Camping er en omfattende campingguide med fokus både på børnefamilier og seniorer. Det er her, du finder inspiration til den bedste campingferie for dig og din familie.

Ud over de mange artikler og rejsebeskrivelser, tilbyder Alt Om Camping også gratis Camping-TV på Youtube. De mange videoer og TV-reportager viser dig nyt om campingvogne, autocampere, fortelte, campingudstyr m.m. Du kan også se spændende rejsefilm fra campingpladser i Danmark og Europa, og hente inspiration og gode råd til din næste campingferie.

Alt Om Camping er også Danmarks største fælleskab for campister på Faceook.

Alle artikler, TV-reportager og rejsefilm på Alt Om Camping er lavet af aktive campister med bred erfaring om det at tage på camping. Alt Om Camping er lavet af campister til campister.

AltOmCamping.dk bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, huske dine indstillinger, målrette annoncer og lave besøgsstatistik. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Få flere oplysninger om hvordan vi bruger cookies her Privatlivspolitik.

Jeg accepterer cookies fra denne side

EU Cookie Directive Plugin Information