aoc logo 246

 

Receptionen på Maribo Sø Camping - Gammelt, flot og vældigt fine roser :)

Der er gået et HELT år siden sidste træf, så det var på høje tid, at tiden oprandt ;-P Det er en begivenhed som alle ser frem til, hvor hygge, grin, samvær og uhøjtidelighed er i højsædet.

Rammerne for dette års AOC træf var besluttet skulle være Maribo Sø Camping og selvom Lolland for mange ligger lidt afsides; nogle vil endog kalde det udkantsdanmark - eller lidt mere korrekt: Vandkants Danmark - så tikkede der alligevel tilmeldinger på 14 enheder ind; 32-33 voksne + 10 børn. Ud af de 3 par arrangører, var det hurtigt afgjort, at Christina Grace og Mac var hovedarrangørerne, da de er fastliggere på den valgte plads. Der blev sørget for den rigtige location for træffet på pladsen, maden blev bestilt og siden der ikke var et decideret overdækket spisested blev et partytelt tilvejebragt :-)

Deltagerne begyndte at trille ind om torsdagen og fik stillet campingvogn/telt på plads i god tid.

Vejret spiller jo en ikke heeelt uvæsentlig rolle på et træf; selvom man ved, at der altid er en risiko for regn og rusk, så HÅBER man jo på et fantastisk sommervejr, hvor alle muligheder for alverdens aktiviteter står åbne. MEN det allervigtigste er dog dem, som udgør træffet, som jo hos AOC altid er toppen af poppen :-D

Deltagerne er så småt ved at være på plads. Hugo & Gitte har til denne tur valgt den lille CV. Forståeligt nok - med den store CV, havde der næppe været plads til en hundegård af disse dimensioner ;) Bemærk også Tipi'en i baggrunden - den er ikke set før, på et AOC træf. Også den bestod vind prøven!Deltagerne er så småt ved at være på plads. Hugo & Gitte har til denne tur valgt den lille CV. Forståeligt nok - med den store CV, havde der næppe været plads til en hundegård af disse dimensioner ;) Bemærk også Tipi'en i baggrunden - den er ikke set før, på et AOC træf. Også den bestod vind prøven!

Vi arriverede kl. 20:45, så hvad der end er gået forud for vores ankomst kan vi ikke blive stillet til ansvar for :-P Kagekonkurrrencen sparker træffet igang (og mundvandet ditto)og de 3 kager, der tager flest stemmer får en præmie. Det er blevet en tradition, at der forefindes mindst én citronmåne som er blevet peppet op med kærlighed; vi ved hvor den kommer fra og alle ville være skuffede hvis netop den manglede ;-P Dog var det Jonas' lækre kreation, der rendte med førsteprisen. Kagerne skulle lige fordøjes og det blev den til kaffe, øl, vin og ikke mindst dejlig live-musik af bl.a Bjarne og Ann Karina - det var kræs for øregangene :-))

Også børn, hunde, hamstere og papegøjer hyggede sig på træffet. Jouw jouw - folk & fæ var der nok af :DOgså børn, hunde, hamstere og papegøjer hyggede sig på træffet. Jouw jouw - folk & fæ var der nok af :D

Der var højt humør og alle var glade for at se hinanden. Selvom Ann Karina og Bjarne er indehaverne af Altomcamping.dk gør de meget ud af, at de i dette forum kun er formidlerne og at alle tiltag i løbet af weekenden afgøres af arrangørerne og deltagerne; det er faktisk denne tilgang til tingene, der er den røde tråd i hele AOC portalen :-D

Kagerne er så småt ved at være fortæret – i stedet starter live musikken - DET er dælme godt nok hyggeligt ! :)Kagerne er så småt ved at være fortæret – i stedet starter live musikken - DET er dælme godt nok hyggeligt ! :)

Som sådan er der ingen retningslinjer eller procedurer, der skal overholdes; dog har vi - udover kagekonkurrrencen - 2 præmieudløsende konkurrencer, som vi forsøger at gøre campingrelevante. Alle - uanset vogn-/telt eller teltvognsmærke, er velkomne og vi er da også så heldige at få nogle nye deltagere med igen i år.

Lørdag - efter en god, lang nats søvn - er der frit slag indtil kl. 15; som vi dog rykker frem til kl. 14 for at frigøre lidt tid lige før aftenmaden kl. 18. Der er mulighed for at gå en dejlig tur; omend ikke ligefrem hele vejen rundt om søen, så én af de afmærkede vandrestier. Søndersø, som er Danmarks 8. største sø, ligger helt op til campingpladsen og er en del af Maribo Naturpark. Der er også mulighed for at kigge nærmere på Maribo; der er kun 10 minutters gang ind til det historiske centrum, hvor man kl. 21 onsdag og fredag kan gå en aftentur sammen med vægteren. Til den anden side kan man besøge et smukt beliggende friluftsmuseum. Maribo Naturpark er desuden kendt for at huse flere havørne, så det er i sandhed et paradis for naturelskere; det er bare et spørgsmål om at have tid nok til at nå det hele. Der er mange gode grunde til at besøge Maribo og vi er glade for at have fået muligheden for at få en smagsprøve.

Tur guide Jimmy, har talt sin flok op og begiver sig afsted på vandretur rundt i Maribo. Ved ikke og den er gal med tælleapparatet, men Jimmy havde i hvert fald ikke så mange med hjem, som han tog afsted med .... ??!!!!??Tur guide Jimmy, har talt sin flok op og begiver sig afsted på vandretur rundt i Maribo. Ved ikke og den er gal med tælleapparatet, men Jimmy havde i hvert fald ikke så mange med hjem, som han tog afsted med .... ??!!!!??

Temperaturen var perfekt; ikke for varmt, men varmt nok til at gå rundt i T-shirt. Dog kom der nogle grumme skyer ved 11 tiden og en halv time senere blev der lukket op for sluserne. Der når at gå en del tanker gennem hovedet og der blev overvejet alternativer til de aktiviteter, der var lagt op til. Heldigvis stilnede det af præcist kl. 14, så vi kunne komme videre i det oprindelige program.

aoc traef 2015 07

Der bliver så sandelig gået til makronerne - bemærk hvordan en ængstelig mor, beskytter sin lille pige, inden Bjarne & Co kommer tromlende henover marken, som en bison i brunst !!Der bliver så sandelig gået til makronerne - bemærk hvordan en ængstelig mor, beskytter sin lille pige, inden Bjarne & Co kommer tromlende henover marken, som en bison i brunst !!

Vi startede med en omgang rundbold; Øst mod Vest -- dog med et lille overtal i deltagere på Østholdet, men pyt med det. Der blev gået til den, dog med varierende risici for at blive løbet over ende ;-P Nogle var også rigtig gode til at ramme bolden og sende den direkte hen i modstanderens åbne hænder -- kanon underholdende :-D Stillingen endte med 15 point til Øst og 13 point til Vest -- rimelig lige taget i betragtning af, at Vest manglede 4 deltagere i forhold til Øst.

Også vestholdet kunne præstere nogle home-run's. Vest havde det dog rigtig rigtig svært, imod et østhold der konstant ændrede reglerne, så de passede bedst ind i deres kram .... Det er jo også en måde at vinde på :DOgså vestholdet kunne præstere nogle home-run's. Vest havde det dog rigtig rigtig svært, imod et østhold der konstant ændrede reglerne, så de passede bedst ind i deres kram .... Det er jo også en måde at vinde på :D

Ved ikke hvad det er med Jimmy, men han har det med at være på det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt. Her har han lige grebet vinderbolden - en bold skudt så hårdt, at alle fysikkens love og regler siger, at manden burde ligge fladt på jorden!Ved ikke hvad det er med Jimmy, men han har det med at være på det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt. Her har han lige grebet vinderbolden - en bold skudt så hårdt, at alle fysikkens love og regler siger, at manden burde ligge fladt på jorden!

Ved næste konkurrence havde Helle Frederiksen lånt af sine spejdervenner; nogle meget stærke elastikker, et mavebælte og en stak pløkker = "pløk en pløk". Elastikken blev bundet rundt om et træ - deltageren fik mavebæltet på og skulle så gå/løbe/kravle så langt ud fra træet som elastikken tillod og dermed forsøge at sætte sin pløk længst ude. Dén, der nåede længst væk med sin pløk, vandt. Denne disciplin viste sig at være nøjagtig lige så sjov - både at deltage i og at kigge på - som vi havde forventet; herregrineren. Igen er billeder SÅ dejligt fortællende :-D Tak for lån af rekvisitterne, Helle :-)))

aoc traef 2015 11

Der bliver løbet igennem - smide sig i græsset - trække sig frem millimeter efter millimeter, for at få pløkken så langt ud som muligt.Der bliver løbet igennem - smide sig i græsset - trække sig frem millimeter efter millimeter, for at få pløkken så langt ud som muligt.

aoc traef 2015 13

aoc traef 2015 14

aoc traef 2015 15Børnenes mindre pondus, gjorde dem næsten i stand til at trække sig frem i græsset, uden det gav efter - de gav i hvert fald heller ikke op uden kamp!

Sidste konkurrence er den tilbagevendende tovtrækningskonkurrrence. Handskerne blev fundet frem og der blev lavet udstrækningsøvelser, men det våde græs var lige vådt for alle hold. Der blev hevet, sledet, jamret og heppet og snart stod kampen mellem de 2 bedste hold. Billederne fortæller mere end ord, dog vil jeg ikke undlade at nævne at sveden sprang og alle gav ALT hvad de havde :-) Vinderne blev kåret og et gæt er, at de nok også vandt lidt ondt i armene!

Tovtræknings deltagere trækker i "arbejdstøjet"Tovtræknings deltagere trækker i "arbejdstøjet"

"Ankerstjernen" havde ikke brug for handsker, da han bogstavelig talt, tog rebet på :)"Ankerstjernen" havde ikke brug for handsker, da han bogstavelig talt, tog rebet på :)

Kl. 17:30 blev præmierne fordelt og umiddelbart tror jeg, at alle fik del i gaveregnen, som var sponsoreret af AOC og Isabella --- tusind tak for det :-)) Denne gang valgte arrangørerne at lade 1. præmien; en lækker Sapphire grill gå til en humørspreder, der altid får et smil frem på alles læber; Jimmy -- det tog vist pippet lidt fra ham et øjeblik ;-P

Træf toastmaster Mac, sørger for at rette deltager, får den rigtige præmie.Træf toastmaster Mac, sørger for at rette deltager, får den rigtige præmie.

Glade Tina vinder en skuldertaske.Glade Tina vinder en skuldertaske.

Julemanden deler lystigt ud af de mange gaver. Her har knægten vundet en Powerbank.Julemanden deler lystigt ud af de mange gaver. Her har knægten vundet en Powerbank.

Bordskåner og håndklæde fra Isabella - det kan alle vist bruge :)Bordskåner og håndklæde fra Isabella - det kan alle vist bruge :)

Der tænkes vist "Gad vide hvad det er jeg har vundet" ... :D Det er såmænd en foldbar opvaske balje.Der tænkes vist "Gad vide hvad det er jeg har vundet" ... :D Det er såmænd en foldbar opvaske balje.

Med de konkurrencer vi havde i år, var det svært at udpege en enkelt vinder til hovedpræmien, så et enigt træf arrangør udvalg beslutter, at hovedpræmien i år skal gå til træffets figther. En herre som var med i alle konkurrencer, og gav sig 1000% i dem alle. En herre som trods sin ringe størrelse, altid spreder godt humør og latter. Tillykke Jimmy :)Med de konkurrencer vi havde i år, var det svært at udpege en enkelt vinder til hovedpræmien, så et enigt træf arrangør udvalg beslutter, at hovedpræmien i år skal gå til træffets figther. En herre som var med i alle konkurrencer, og gav sig 1000% i dem alle. En herre som trods sin ringe størrelse, altid spreder godt humør og latter. Tillykke Jimmy :)

Herefter gjaldt det et velfortjent aftenmåltid; en lækker buffet fra Cocotten, som blev skyllet ned med vin/vand/øl. Der var stadig lunt og dejligt - dog var partyteltet imidlertid blevet udvidet med et par Shadows, så ingen skulle få aftendug under middagen. Da mavserne var fyldte kom guitaren frem og hyggen ville ingen ende ta' --- det er træf når det er bedst :-)

aoc traef 2015 24

Kyllingespyd, tyndt skåret roastbeef, skinke, diverse lækre salater og flødekartofler i stavlevis - jouw der manglede ikke noget :) Lækkert !Kyllingespyd, tyndt skåret roastbeef, skinke, diverse lækre salater og flødekartofler i stavlevis - jouw der manglede ikke noget :) Lækkert !

aoc traef 2015 26

Med lidt over 40 deltagere, kunne vi lige nøjagtig klemme os sammen i det store telt :)Med lidt over 40 deltagere, kunne vi lige nøjagtig klemme os sammen i det store telt :)

Der blev snakket og hygget til den store guldmedalje.Der blev snakket og hygget til den store guldmedalje.

Efter en større omgang elektriker arbejde, lykkedes det at få strøm over til guitaristen, så lys, mikrofon og forstærker kunne vækkes til live :) Af hensyn til evt retsforfølgelse af arrangørerne, undlader vi at vise billeder af den elektriske installation .... :DEfter en større omgang elektriker arbejde, lykkedes det at få strøm over til guitaristen, så lys, mikrofon og forstærker kunne vækkes til live :) Af hensyn til evt retsforfølgelse af arrangørerne, undlader vi at vise billeder af den elektriske installation .... :D

Sidsel hygger sig i mørket, med alle sine lysende gadget's.Sidsel hygger sig i mørket, med alle sine lysende gadget's.

Alle gode ting for dog desværre som bekendt en ende og AOC træffet 2015 var ingen undtagelse, så søndag var det tid at tage afsked med nye og "gamle" venner, som vi nu igen kun kan glæde os til at se igen om nøjagtig et år.

Mac & Grace trak det store arrangør læs, så resten af udvalget besluttede at de skulle have en gave. Lys dimser fra Isabella, der kan klikkes på forteltet's stænger.Mac & Grace trak det store arrangør læs, så resten af udvalget besluttede at de skulle have en gave. Lys dimser fra Isabella, der kan klikkes på forteltet's stænger.

Til sidst vil vi bare sige 1000 tak for denne gang til alle deltagere --- 1000 tak til Ann Karina, Bjarne og Sidsel --- 1000 tak til Maribo Sø Camping for at huse træffet .. og sidst men ikke mindst vil vi glæde os over at gi' faklen videre til Gitte & Hugo og Christian og Tove :-)

Vi ses igen 3. week-end i august i 2016 til det 7. GRANDE AOC TRÆF

Hymer camper og Beyerland CV, lukker og slukker dette års træf - solong til 2016Hymer camper og Beyerland CV, lukker og slukker dette års træf - solong til 2016

 

Følg os her...

Følg os på Facebook, Instagram og Youtube - så går du ikke glib af nogle opdateringer herfra :)

1282659883_facebook  1282659856_youtube  Følg os på Instagram

 

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Alt Om Campings Nyhedsbrev

* indicates required

AltOmCamping.dk bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, huske dine indstillinger, målrette annoncer og lave besøgsstatistik. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Få flere oplysninger om hvordan vi bruger cookies her Privatlivspolitik.

Jeg accepterer cookies fra denne side

EU Cookie Directive Plugin Information