Bogense camping 01

Bogense Strand Camping er en af Danmarks få 5-stjernede campingpladser. Campingpladsen er beliggende i idylliske Bogense på Nordfyn.

Bogense Strand camping ligger kun 5 minutters gang fra Bogense centrum og fra den hyggelige lystbådehavn som faktisk er Fyns største. Og ikke at forglemme, den børnevenlige badestrand. Tæt på ligger også et rigtigt lækkert Meny supermarked med masser af lokale råvarer.

Bogense camping 02

Når man ankommer til campingpladsen, bliver man budt velkommen i den store reception. Her er også et godt udbud af brochurer på aktiviteter og seværdigheder på Fyn. I receptionen er der også et udvalg af slik og campingfornødenheder der kan købes.

Bogense camping 04

Velholdt campingplads

Campingpladsen er moderne og meget velholdt og der er tilbud til hele familien.  Pladsen har ca. 400 enheder, hvor de alle er på minimum på 130 m2. Nogle af enhederne er omkranset af hæk, mens andre er mere åbne. Der er mulighed for tre forskellige slags enheder, samt teltpladser. Der er standardpladser, komfortpladser u/tv og komfortpladser m/tv. Vores enhed var en standardplads og der var rigtig fin plads til vores campingvogn.

Bogense camping 05

Bogense camping 06

Bogense camping 07Vores enhed var en standardenhed og rigelig stor til vores campingvogn

Der er også Quickpladser til autocampere på campingpladsens parkeringsplads. Her er også mulighed for både tømning af spildevand og påfyldning af rent vand.

Bogense camping 08Her kan autocamperer parkere over natten for et mindre beløb

Og der endda spildevandstømning og ferskvandslangeOg der endda spildevandstømning og ferskvandslange

Ud over almindelige enheder, er der også flere forskellige slags hytter.

Bogense camping 10

Bogense camping 11

Bogense camping 12

Der kan som sagt i receptionen købes det mest nødvendige som købe is, slik og basisvarer. Forklaringen på dette er helt naturligt, da der kun 100 meter længere nede af vejen, ligger det før omtalte Meny supermarked.

Meny ligger meget tæt på campingpladsenMeny ligger meget tæt på campingpladsen

Faciliteterne på Bogense Strand Camping er helt i top. Der er flotte toilet- og badefaciliteter, rigtigt gode køkkenfaciliteter med mulighed for at sidde og hygge sig med venner og familie, og et helt igennem gennemført børnebaderum. Ud over de Tv’er der i køkkenerne, er der er også en TV stue/opholdsrum. Der er flere servicebygninger på pladsen.

Bogense camping 15

Bogense camping 16

Bogense camping 17Specielt badeværelse til de mindste

Bogense camping 18Sjovt badekar til de mindste

Campingpladsens Wi-Fi fungerer rigtigt godt, og vi oplevede på intet tidspunkt problemer med hastigheden.

Det store flotte køkken har masser af plads til madlavning og hyggeDet store flotte køkken har masser af plads til madlavning og hygge

Her lev der f.eks. holdt fødselsdagHer lev der f.eks. holdt fødselsdag

En af de andre servicebygninger, hvor man kan stå ude at vaske opEn af de andre servicebygninger, hvor man kan stå ude at vaske op

Campingpladsen har et rigtigt stort partytelt lige ved den ene servicebygning, hvor der nok er plads til i hvert fald et par hundrede mennesker. Lige ved siden af teltet, er der en stor fællesgril. Denne blev flittigt brugt da vi besøgte pladsen. Campisterne hyggede sig med medbragt mad, lånte bænke/borde sæt fra teltet og havde en fantastisk hyggelig eftermiddag sammen. Imens de voksne hyggede sig sammen, legede børnene i det udendørs vandland, som ligger lige ved siden af.

Bogense camping 22

Bogense camping 23

Bogense camping 24

Masser af mulighed for aktiviteter

Det udendørs vandland er meget populært. Her hygger både børn og voksne. Ud over de to pools, er der masser af liggestole så man også kan ligge og sole sig. Både ved vandlandet, men også flere andre steder på campingpladsen, er der placeret disse hygge ”bolde”. Det er en stort kuppelformet overdækket hyggesofa, hvor hele familien kan hygge sig sammen, eller man kan flyde og tage sig en lille lur. Vi så alt fra 1 til 5 personer i dem. En fantastisk idé og dejligt at se at de bliver brugt så meget.

Bogense camping 25

Bogense camping 26

Bogense camping 27

Bogense camping 28

Bogense camping 29

Bogense camping 30

 Efter en dejlig frokost i Bogense by udfordrede vi hinanden i minigolf. Campingpladsen har en udmærket minigolfbane. Den kan bruges af både campingpladsens gæster og gæster udefra.  For pladsens gæster koster det kr. 20,-, og for udefrakommende koster det kr. 40,- at benytte banen. Desværre tabte jeg, Ann Karina, med 1 point.

Bogense camping 31

Bogense camping 32

Bogense camping 33

Campingpladsen har tre forskellige legepladser. Den største er placeret lige ved siden af minigolfbanen og har både klatretårn og mooncar bane. Ud over denne, er der en legeplads til de mindste og en Tarzan legeplads, der er mere en ”natur” legeplads.

Bogense camping 34

Bogense camping 36

Bogense camping 37

Bogense camping 38

Bogense camping 39

Bogense camping 40

Det udendørs badeland er placeret ca. midt på campingpladsen. Men skulle vejret ikke være til udendørs badeaktiviteter, er der i det ene hjørne af campingpladsen en stor indendørs svømmehal. Denne er også perfekt i ydersæsonen. Svømmehallen har et rigtigt svømmebassin med baner og et legebassin med vandrutchebane. Det er også i svømmehallen at fitnesscenteret er placeret. Når man bor på campingpladsen, kommer man ind til en helt speciel pris.

Bogense camping 41

Bogense camping 42

Lige bagved svømmehallen, er den store boldbane og hundeluftepladsen.

Bogense camping 45

Sen check ud – en fantastisk service

Det at det uden for højsæsonen er muligt at checke sent ud, giver det rigtigt meget mere campingweekend. Vi, der kommer fra Københavnsområdet, landede derover fredag ved 17:30 tiden. Inden vi havde fået sat solsejl på, købt ind og spist aftensmad, var den aften næsten gået. Det giver reelt ”kun” lørdagen til campinghygge.

Bogense camping 46Solnedgangen er bag os, men den farver sommerhimlen smukt alligevel

Bogense camping 47Aftenhygge - dejligt med en sommeraften hvor vi kunne sidde ude hele aftenen

Bogense camping 49

Sissel hyggede sig under Sunshinen med mor og farSissel hyggede sig under Sunshinen med mor og far

Med sen check ud, kan man også udnytte søndagen. Vi sov længe, gik en tur ned i Bogense og så lidt mere på byen, og spiste en frokost på Marinaen på vejen hjem. Ved 17 tiden checkede vi ud, med følelsen at, at have fået en hel ekstra campingdag forærende.

Bogense camping 52Sen check-ud levner plads til mere campinghygge

Campingpladsen tilbyder flere former for fastliggermuligheder. Det er muligt at både købe forårs-, sommer-, efterårs-, eller helårsplads (alle tre sæsoner). Man kan blive fastligger på alle typer enheder.

Bogense Strand Camping dannede rammen om en rigtigt hyggelig weekend i Bogense. Pladsen og lejerchefeerne, Kim og Susanne Petersen fortjener stor ros. Der var orden og meget velholdt alle steder. Vi besøgte pladsen for nogle år siden, og der er virkeligt blevet strammet op siden. Dejligt at de nye ejere, Mette og Lars Skifter, har mod på at gøre Bogense Strand Camping til en af Danmarks bedste campingpladser – og de er godt på vej.

Klik her for at besøge Bogense Strand Campings hjemmeside

 

Fakta om Camping i Danmark

Farten i Danmark

På andre veje end motorveje og motortrafikveje må køretøjers hastighed ikke overstige følgende grænser:

I tættere bebygget område: 50 km i timen,

Uden for tættere bebygget område: 80 km i timen, dog kun 70 km med påhængskørertøj (hvis ikke andet er skiltet)

På motorveje må hastigheden ikke overstige 130 km i timen, medmindre andet er skiltet. Dog kun 80 km med påhængskørertøj, hvis man ikke har Tempo 100 godkendelse.

På motortrafikveje må hastigheden ikke overstige 80 km i timen, dog kun 70 km med påhængskørertøj

HUSK i Danmark skal man ALTID have lys på køretøjet og sikkerhedsseler på. Det er tillige obligatorisk at der forefindes en Advarsels-trekant i køretøjet, samt det anbefales at man har en brandslukker, forbindingskasse, samt sikkerhedsveste i bilen.

Valuta

DKK 1 krone = 100 øre.

Dokumenter

Dokumenter du skal have med: Almindeligt dansk kørekort.

Forsikringer

Når man kører bil i Danmark, skal bilen som minimum have en almindelig ansvarsforsikring. Campingvognen behøves ingen forsikring, det er op til en selv.

Vigtige telefonnumre

Akut brug for hjælp: Ambulance – Brandvæsen – Politi ring 112

Vejhjælp: Falck 7010 2030 – Autohjælp(SOS) 7010 8090

Alt Om Camping er din kilde til seriøse og nyttige campingnyheder. Her er masser af inspiration til din næste campingferie, nyt om campingudstyr og gode råd til gør-det-selv projekter. Her finder du information om campingvogne, telte, teltvogne, fortelte, autocampere og campingudstyr, og det er her, du finder alle vigtige campingnyheder samlet på et og samme sted. 

Alt Om Camping handler om camping for hele familien. Her finder du rejsebeskrivelser fra campingpladser og rejsemål fra Danmark, Tyskland, Holland, Frankrig, Italien og mange andre lande i Europa. Alt Om Camping er en omfattende campingguide med fokus både på børnefamilier og seniorer. Det er her, du finder inspiration til den bedste campingferie for dig og din familie.

Ud over de mange artikler og rejsebeskrivelser, tilbyder Alt Om Camping også gratis Camping-TV på Youtube. De mange videoer og TV-reportager viser dig nyt om campingvogne, autocampere, fortelte, campingudstyr m.m. Du kan også se spændende rejsefilm fra campingpladser i Danmark og Europa, og hente inspiration og gode råd til din næste campingferie.

Alt Om Camping er også Danmarks største fælleskab for campister på Faceook.

Alle artikler, TV-reportager og rejsefilm på Alt Om Camping er lavet af aktive campister med bred erfaring om det at tage på camping. Alt Om Camping er lavet af campister til campister.

AltOmCamping.dk bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, huske dine indstillinger, målrette annoncer og lave besøgsstatistik. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Få flere oplysninger om hvordan vi bruger cookies her Privatlivspolitik.

Jeg accepterer cookies fra denne side

EU Cookie Directive Plugin Information