Vi er på CampOne Bøjden Strand – luksuscamping i strandkanten

Tæt ved Fåborg ligger den 5 stjernede campingplads CampOne Bøjden Strand. Og uanset om man er til afslapning eller en aktiv ferie, så giver den rammerne om en ferie i super komfort.

CampOne Bøjden Strand ligger direkte ned til stranden. Campingpladsen ligger på en skråning ned mod vandet, så der er havudsigt fra næsten hele campingpladsen. Enhederne er af varierende størrelse, og er alle plane og med fine tilkørselsforhold.

Tættere på vandet kommer man nok ikke. Vi ligger to meter fra strandenTættere på vandet kommer man nok ikke. Vi ligger to meter fra stranden

Nogle af enhederne ligger helt ned ved stranden, og tættere på vandet kommer man næppe uden at blive våd. Vi besøgte pladsen lidt uden for sæsonen, så der var ledige strandpladser. Selv om strandpladserne er lidt dyrere end de øvrige enheder på campingpladsen, så valgte vi alligevel sådan en plads – dels pga. af udsigten og dels fordi at der er vand og afløb på enhederne ned ved stranden.

Der er desuden WiFi over hele campingpladsen.

Der er havudsigt fra næsten hele campingpladsenDer er havudsigt fra næsten hele campingpladsen

Udsigten fra strandpladserne er helt fantastisk, og vi sad i timevis og kiggede ud over vandet.

Solnedgangen set inde fra forteltetSolnedgangen set inde fra forteltet

Afstemning i i VandkantsDanmarkAfstemning i i VandkantsDanmark

Stranden ligger godt beskyttet og meget børnevenlig. Der er lagt en lang badebro ud, så uanset om man vil bade eller nyde livet i sandet ved stranden, så er der mulighed for det.

Er man ikke til at bade på stranden, så kan man godt komme i vandet alligevel. Der er nemlig både et badeland og swimmingpool på pladsen

Indendørs badeland og Udendørs swimmingpool

Det indendørs vandland har to bassiner – et børnebassin og et stort bassin, der er 140 cm dybt, med glidesliske og boblezone. Børnebassinet er 50 cm dybt, og har en stor legeborg med rutschebaner samt muligheder for at svømme ind i borgen.

Det indendørs BadelandDet indendørs Badeland

Fra Badelandet er der udgang til den udendørs pool. Her er vanddybden 140 cm. og der er plads til at slappe af rundt om poolen.

Den store udendørs poolDen store udendørs pool

Vi var nu hverken i badeland eller i poolen, men alt er flot, rent og virker meget indbydende.

Legepladser, multibane og fantastisk minigolf

Selvom vi har nået en alder hvor legepladser ikke trækker så hårdt i os, så skal de alligevel lige nævnes her, for de var ret flot lavet.

Den store legeplads ved hovedbygningenDen store legeplads ved hovedbygningen

Den største legeplads er placeret med hovedbygningen. Desuden er der en legeplads til 0-5 årige børn, en legeplads mere ved bygning 4, hvor der bl.a. er en stor trampolin. Endelig er der en legeplads for de lidt større børn.

CampOne Bøjden Strand har også anlagt en multibane, hvor man kan spille alle former for boldspil.

MultibanenMultibanen

Der også et rum med hoppeborge. Det ligge lige ved Restauranten og var meget populærtDer også et rum med hoppeborge. Det ligge lige ved Restauranten og var meget populært

Lige ved hovedbygningen er der en helt fantastisk minigolfbane. Da vi så den, kunne jeg ikke lade være med at tænke på de minigolfbaner, jeg huskede fra min barndom. De er nærmest primitive og nedrivningsklare i forhold til den bane, der er anlagt på CampOne Bøjden Strand

Golfbanen består af 12 baner med 2 sværhedsgrader på hver bane og en puttinggreen.Golfbanen består af 12 baner med 2 sværhedsgrader på hver bane og en puttinggreen.

Banen er udsmykket med springvand, vandfald og vandkunst. Der er et gangareal på banen med lyseffekter og granitbænke, hvor man kan sidde og nyde den smukke udsigt over det Sydfynske Øhav.

Minigolfbanen er både sjov og spændendeMinigolfbanen er både sjov og spændende

Som nævnt besøgte vi pladsen uden for højsæsonen, så der var ikke kommet gang i campingpladsens aktivitetsprogram endnu. Men sommeren igennem er der aktiviteter for både børn og voksne gennem hele dagen.

Bådebro og kajakskole

CampOne Bøjden Strand har sit eget bådområde med bådebro. Her kan man sejle ud fra uden at bringe de badende gæster i fare. Man kan have sin egen båd med, eller man kan leje en båd på campingpladsen. Det giver mulighed for at opleve det sydfynske ø-hav fra vandsiden også.

BådpladsenBådpladsen

På campingpladsen kan man lære at sejle kajak. Vi sad og så på et hold kursister øve sig i det lave vand ved stranden, og vi fik helt lyst til selv at prøve.

De fleste kurser starter i Badelandet, hvor man lærer at komme rigtig op i kajakken efter en kæntring. De næste 2 dage foregår ud i vandet ved stranden, hvor man lærer at ro og manøvrere.

Gourmet-camping

Campingpladsen har sin egen restaurant. Den ligger lige ved badelandet, legepladsen og minigolfbanen. Her serveres både frokost, a la carte og buffet. Vi prøvede buffeten aftenen inden vi skulle rejse hjem, og her blev vi noget overrasket.

På campingpladsens restaurant kan du få mad i særklassePå campingpladsens restaurant kan du få mad i særklasse

Den aften var der kun buffet, og først synets vi at prisen på lige under 200,- kr. pr. person var lidt meget, men for søren da – det er en af de mest delikate buffeter, vi til dato har oplevet. Udvalget var stort, og alt var flot tilberedt og smagte simpelthen fantastisk. Og der var rigeligt af alt.

Salat-baren med spændende råvarer til at blande ens egen salatSalat-baren med spændende råvarer til at blande ens egen salat

BuffetenBuffeten

Forret – Fingerfoods og Karrysuppe. Og smagte alt sammen helt fantastiskForret – Fingerfoods og Karrysuppe. Og smagte alt sammen helt fantastisk

Vi spiste os begge så mætte i de mange lækre retter, og at ingen af os havde plads til dessert. Så lækker mad havde vi ikke ventet at smage på en campingplads.

Flotte servicebygninger

Der er 3 servicebygninger på campingpladsen, og de har alt hvad man kan forvente af en 5-stjernet plads hvad toiletter, bade, familierum, børneafdelinger og babyfaciliteter og køkkener angår. . Ved den ene servicebygning er der desuden anlagt en stor overdækket grillterrasse.

Et kig ind i en af de tre servicebygningerEt kig ind i en af de tre servicebygninger

Køkkenerne har god plads både til madlavning og til at spiseKøkkenerne har god plads både til madlavning og til at spise

Grillterrasse med udsigt ud over vandetGrillterrasse med udsigt ud over vandet

Der var god plads til at bade, og køkkenerne var velstyret med både ovne og opvaskemaskiner. Men frem for alt. Der var rent og pænt overalt, og alle bygningerne virkede meget indbydende.

Lej en campingferie

Har man ikke selv et telt, teltvogn, autocamper eller campingvogn kan man godt besøge CampOne Bøjden Strand alligevel. Campingpladsen udlejer hytter i forskellige kategorier, og campingvogne med fortelt. Så man kan altså prøve livet som luksuscampist, uden selv at skulle investere i udstyr.

Der er flere forskellige hyttetyper på CampOne Bøjden StrandDer er flere forskellige hyttetyper på CampOne Bøjden Strand

Flotte hytter med tag-terrasseFlotte hytter med tag-terrasse

Masser at se og opleve

Fyn er spækket med oplevelser både for børn og voksne. Der er så mange tilbud inden for en overkommelig køreafstand fra campingpladsen, at man slet ikke kan nå at se alt i sin ferie.

Vi var på CampOne Bøjden Strand i dage. I de dage så vi Egeskov Slot, Fåborg by og Horne Kirke.

Horne Kirke er imponerende. Det er en korsfarerkirke tilbage fra middelalderen, og er både en rundkirke og en alm. kirke. De fleste har nok set den – uden at være der. Det er nemlig den kirke hvor filme Adams Æbler blev optaget.

Man kan også hurtigt komme til Als. Færgen til Als går nemlig mellem Bøjden og Fynshav på Als.

Nye lejrchefer

CampOne Bøjden Strand ejes af Gitte og Per Blaabjerg. De har også campingpladserne CampOne Assens og CampOne Grenen Strand

ReceptionenReceptionen

Der er også en lille butik på campingpladsenDer er også en lille butik på campingpladsen

Vi havde nogle rigtig dejlige dage på CampOne Bøjden Strand. Vi kunne godt finde på at besøge pladsen igen. Det er en dejlig plads, og så er der meget vi ikke nåede at se på Sydfyn.

CampOne Bøjden Strand i måneskin. Flot og en fantastisk beliggenhed.CampOne Bøjden Strand i måneskin. Flot og en fantastisk beliggenhed.

Se priser, tilbud og book online her: CampOne Bøjden Strand

 

Fakta om Camping i Danmark

Farten i Danmark

På andre veje end motorveje og motortrafikveje må køretøjers hastighed ikke overstige følgende grænser:

I tættere bebygget område: 50 km i timen,

Uden for tættere bebygget område: 80 km i timen, dog kun 70 km med påhængskørertøj (hvis ikke andet er skiltet)

På motorveje må hastigheden ikke overstige 130 km i timen, medmindre andet er skiltet. Dog kun 80 km med påhængskørertøj, hvis man ikke har Tempo 100 godkendelse.

På motortrafikveje må hastigheden ikke overstige 80 km i timen, dog kun 70 km med påhængskørertøj

HUSK i Danmark skal man ALTID have lys på køretøjet og sikkerhedsseler på. Det er tillige obligatorisk at der forefindes en Advarsels-trekant i køretøjet, samt det anbefales at man har en brandslukker, forbindingskasse, samt sikkerhedsveste i bilen.

Valuta

DKK 1 krone = 100 øre.

Dokumenter

Dokumenter du skal have med: Almindeligt dansk kørekort.

Forsikringer

Når man kører bil i Danmark, skal bilen som minimum have en almindelig ansvarsforsikring. Campingvognen behøves ingen forsikring, det er op til en selv.

Vigtige telefonnumre

Akut brug for hjælp: Ambulance – Brandvæsen – Politi ring 112

Vejhjælp: Falck 7010 2030 – Autohjælp(SOS) 7010 8090

Alt Om Camping er din kilde til seriøse og nyttige campingnyheder. Her er masser af inspiration til din næste campingferie, nyt om campingudstyr og gode råd til gør-det-selv projekter. Her finder du information om campingvogne, telte, teltvogne, fortelte, autocampere og campingudstyr, og det er her, du finder alle vigtige campingnyheder samlet på et og samme sted. 

Alt Om Camping handler om camping for hele familien. Her finder du rejsebeskrivelser fra campingpladser og rejsemål fra Danmark, Tyskland, Holland, Frankrig, Italien og mange andre lande i Europa. Alt Om Camping er en omfattende campingguide med fokus både på børnefamilier og seniorer. Det er her, du finder inspiration til den bedste campingferie for dig og din familie.

Ud over de mange artikler og rejsebeskrivelser, tilbyder Alt Om Camping også gratis Camping-TV på Youtube. De mange videoer og TV-reportager viser dig nyt om campingvogne, autocampere, fortelte, campingudstyr m.m. Du kan også se spændende rejsefilm fra campingpladser i Danmark og Europa, og hente inspiration og gode råd til din næste campingferie.

Alt Om Camping er også Danmarks største fælleskab for campister på Faceook.

Alle artikler, TV-reportager og rejsefilm på Alt Om Camping er lavet af aktive campister med bred erfaring om det at tage på camping. Alt Om Camping er lavet af campister til campister.

AltOmCamping.dk bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, huske dine indstillinger, målrette annoncer og lave besøgsstatistik. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Få flere oplysninger om hvordan vi bruger cookies her Privatlivspolitik.

Jeg accepterer cookies fra denne side

EU Cookie Directive Plugin Information