Kystcampingbogense artikel 280617 01
Kyst Camping Bogense er en 3-stjernet campingplads beliggende på det skønne Nordfyn. Campingpladsen ligger med gåafstand til en af Danmarks mindste købstæder og lige ned til havnen og Fyns største marina.

I 16 år har Heidi og Rehne drevet og boet på Kyst Camping Bogense. Og man bliver altid mødt af et meget service mindet og venligt værtspar i den hyggelige reception, hvor man også kan finde brochurer på seværdigheder/aktiviteter rund omkring på Fyn.

Kystcampingbogense artikel 280617 02Denne gang blev vi modtaget af Rehne

Campingpladsen er tæt på alt, og det er faktisk sjældent at man i Danmark kan gå til både hav og by, og der er alt hvad man behøver i gåafstand. F.eks. shoppe en tur i byen, slentre en tur på havnen eller marinaen, sidde og hygge på cafeerne eller spisestederne som er rundt omkring i byen og på havnen.

Og i gåafstand er der også gode handlemuligheder, f.eks. Rema 1000, Fakta, Netto og Meny som føre mange af de lokale råvarer i deres sortiment.

På Kyst Camping Bogense kan man komme i sin autocamper, egen campingvogn eller telt. Har man nu ingen af disse ting, er der rig mulighed for at leje et af de to lækre 5-stjernet luksus hytter til max 6 personer pr. hytte.

Kystcampingbogense artikel 280617 035-stjernet luksushytte med plads til 6 personer

Der er også 4 personers bjælkehytter som er rigtig fine til et par overnatninger, hvis man f.eks. kommer på cykel og egentlig skal ligge i sit telt, men vejret ikke lige er til det. Eller man er til det lidt mindre luksuriøse.

Kystcampingbogense artikel 280617 04Bjælkehytterne som har plads til 4 personer

Campingpladsen har også et afsnit, kaldet ”annekset” som mest kun er forbeholdt fastliggere, men her findes dog også en hytte hvor der er plads til ca. 6 personer. Denne plads ligger oppe på bakken ved siden af Kirken, så her fra er der en super fin udsigt ud over vandet.

Kystcampingbogense artikel 280617 05Kig til pladsen/annekset oppe på bakken, nede fra campingpladsen

Kystcampingbogense artikel 280617 06Et flot kig ud over pladsen oppe fra stien ved kirken og "annekset" 

Pladsen har ca. 200 enheder og alle er jævne og har en fin størrelse, selv til store vogne. Og flere steder kan man nemt finde læ for vinden

Kystcampingbogense artikel 280617 07Jævne og fine parceller

Kystcampingbogense artikel 280617 08Læ og skygge kan man fint finde

Kystcampingbogense artikel 280617 09Store vogne er der fint plads til

Man har mulighed for en garantere havudsigt, mod en lille merpris

Kystcampingbogense artikel 280617 10Tættere kan man næsten ikke komme på vandet

Ren og flot plads

Pladsen fremstår overalt pæn og ren. Servicebygninger er ingen undtagelse, der bliver også gjort rent to gange i døgnet.

Kystcampingbogense artikel 280617 11Den flotte servisebygning med køkken og baderum

Der er lækre familierum med to brusere, to håndvaske og toilet i hvert.

Kystcampingbogense artikel 280617 12Bruser så to kan bade på samme tid i de flotte familiebade

I børnebaderummet er bruserne elefanter, badekarrene er en søløve eller en racerbil, så mon ikke poderne gerne vil bade i disse skønne omgivelser.

Kystcampingbogense artikel 280617 13Søløvebadekaret det ene af to sjove badekar

Kystcampingbogense artikel 280617 14De sjove elefantbrusere, hvor vandet kommer ud af snablen

Kystcampingbogense artikel 280617 15Toiletter til små snumser

Og skulle man have brug for et handicaptoilet - bad er der også tænkt på det, med et stort flot baderum, med tilhørende kørerampe.

 Kystcampingbogense artikel 280617 15aHandicaptoilet og bad

I køkkenet er der flere kogeøer, så der er godt med plads, der er både gasblus, microovne og almindelige ovne. Maden kan nydes ved de hyggelige borde, og opvasken kan klares mens man nyder havudsigten, eller holder øje med børnene på legepladsen fra køkkenet.

Kystcampingbogense artikel 280617 16Fint med plads ved de forskellige køkkenøer

Kystcampingbogense artikel 280617 17Hyggeligt at side her og spise

I en andet lille bygning lige ved indkørslen til pladsen, ligger der også et lille køkken med gasblus, microovn og alm. ovn, hvor der er køleskabe til brug for teltcampisterne. I forbindelse med køkkenet er der et stort rum med borde, stole og fjernsyn, og det er også her børneaktiviteterne tit laves.

Kystcampingbogense artikel 280617 18aDet lille fine køkken med køleskabe til brug for teltcampisterne

Kystcampingbogense artikel 280617 18bHer kan man se tv, og hvis man er en større forsamling side og hygge sig. Og det er også her der tit er aktiviteter for børnene

Kystcampingbogense artikel 280617 18cHer hygger børnene sig til aktivitetsdag

Ved den lidt ældre servicebygning inde midt på pladsen finder man et udekøkken, samt mulighed for at slå sit græs, hvis man nu ligger der i længere tid.

Kystcampingbogense artikel 280617 19Ved den ældre servicebygning er der et udekøkken

Har man brug for at vaske eller få tørret noget tøj er der også mulighed for det. Og noget meget vigtigt så er der en hjertestarter på pladsen i samme rum som vaskemaskinerne og tørretumblerne.

Kystcampingbogense artikel 280617 19aVaskemaskiner og tørretumbler hvis man skulle få brug for det. Og her hænger der også en hjertestarter i rummet.

Nøøøj det for børn….

Børnene er der selvfølgelig også tænkt på, der er to fine legepladser, som er aldersopdelt, en for de lidt mindre børn, og en for de store.

Kystcampingbogense artikel 280617 20Legepladsen for de lidt mindre børn

Kystcampingbogense artikel 280617 21Legepladsen for de lidt større børn og barnlige sjæle

Der er både indendørs og udendørs bordtennis, computere og legerum. Mooncars og løbehjul er gratis at låne, og der er også andre sjove ting at køre på. I alle skoleferierne er der gratis underholdning hver dag, bla. Kreative værksteder, naturvejleder, snobrød og familie karaoke.

Kystcampingbogense artikel 280617 22Mooncars er altid et hit, og så er de gratis at bruge

Mellem de to legepladser er der et hyggeligt grillområde med bænke og en scene

Kystcampingbogense artikel 280617 23

Man kan også gratis lånes spande og fiskenet, så der kan fanges krabber og hvad der nu ellers findes ved stranden.

Hop i bølgen blå

Fra pladsen kan man gå igennem en låge, og lige ud på en badebro over de store kampesten der danner kystsikringen, og ned i bølgen blå

Kystcampingbogense artikel 280617 24

Hvis man går nogle få hundrede meter til venstre udenfor hegnet kommer man til søbadet, som er en lille oase med sand, badebro (også til dårligt gående), udendørs bruser og toiletter. Når man ligger på Kyst Camping Bogense har man mulighed for at benytte saunaen gratis som er ved søbadet.

Kystcampingbogense artikel 280617 25

Kystcampingbogense artikel 280617 26Dejligt der er tænkt på dem som ikke går så godt.

Vil man gerne til en børnevenlig sandstrand, skal man igen kun gå nogle få hundrede meter så kommer man over til marinaen hvor der ligger en super lækker sandstrand. Og er man slet ikke til at bade i havet eller vejret ikke lige er til det, så har Bogense også en svømmehal, igen kun få hundrede meter fra pladsen.

Smart info

Når man oplyser sit mobilnummer ved bookning/indtjekning, får man som en ekstra service en sms, når der sker noget på pladsen, som f.eks. aktivitetsdag for børnene, eller når der sker noget oppe i byen, som torvedag med f.eks. optrædende artister.

Kystcampingbogense artikel 280617 27Torvedag med masser af boder og gode tilbud

Kystcampingbogense artikel 280617 28På denne lørdags torvedag var det Gry som optrådte, og lærte os alle hvordan vi laver det lille "rejehop"

Vi er simpelt hen faldet pladask for denne plads, som ligger så skønt, og med så dejligt et værtspar. Tæt på alting af alt hvad hjertet begære. Vi har været på pladsen nogle gange nu, og vi kommer helt sikkert tilbage. I skulle selv unde jer at prøve denne skønne beliggende plads. 

Læs også: Kærestetur til Bogense - Danmarks mindste købstad

Læs mere på Kyst Camping Bogense´s hjemmeside

 

 

Fakta om Camping i Danmark

Farten i Danmark

På andre veje end motorveje og motortrafikveje må køretøjers hastighed ikke overstige følgende grænser:

I tættere bebygget område: 50 km i timen,

Uden for tættere bebygget område: 80 km i timen, dog kun 70 km med påhængskørertøj (hvis ikke andet er skiltet)

På motorveje må hastigheden ikke overstige 130 km i timen, medmindre andet er skiltet. Dog kun 80 km med påhængskørertøj, hvis man ikke har Tempo 100 godkendelse.

På motortrafikveje må hastigheden ikke overstige 80 km i timen, dog kun 70 km med påhængskørertøj

HUSK i Danmark skal man ALTID have lys på køretøjet og sikkerhedsseler på. Det er tillige obligatorisk at der forefindes en Advarsels-trekant i køretøjet, samt det anbefales at man har en brandslukker, forbindingskasse, samt sikkerhedsveste i bilen.

Valuta

DKK 1 krone = 100 øre.

Dokumenter

Dokumenter du skal have med: Almindeligt dansk kørekort.

Forsikringer

Når man kører bil i Danmark, skal bilen som minimum have en almindelig ansvarsforsikring. Campingvognen behøves ingen forsikring, det er op til en selv.

Vigtige telefonnumre

Akut brug for hjælp: Ambulance – Brandvæsen – Politi ring 112

Vejhjælp: Falck 7010 2030 – Autohjælp(SOS) 7010 8090

Alt Om Camping er din kilde til seriøse og nyttige campingnyheder. Her er masser af inspiration til din næste campingferie, nyt om campingudstyr og gode råd til gør-det-selv projekter. Her finder du information om campingvogne, telte, teltvogne, fortelte, autocampere og campingudstyr, og det er her, du finder alle vigtige campingnyheder samlet på et og samme sted. 

Alt Om Camping handler om camping for hele familien. Her finder du rejsebeskrivelser fra campingpladser og rejsemål fra Danmark, Tyskland, Holland, Frankrig, Italien og mange andre lande i Europa. Alt Om Camping er en omfattende campingguide med fokus både på børnefamilier og seniorer. Det er her, du finder inspiration til den bedste campingferie for dig og din familie.

Ud over de mange artikler og rejsebeskrivelser, tilbyder Alt Om Camping også gratis Camping-TV på Youtube. De mange videoer og TV-reportager viser dig nyt om campingvogne, autocampere, fortelte, campingudstyr m.m. Du kan også se spændende rejsefilm fra campingpladser i Danmark og Europa, og hente inspiration og gode råd til din næste campingferie.

Alt Om Camping er også Danmarks største fælleskab for campister på Faceook.

Alle artikler, TV-reportager og rejsefilm på Alt Om Camping er lavet af aktive campister med bred erfaring om det at tage på camping. Alt Om Camping er lavet af campister til campister.

AltOmCamping.dk bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, huske dine indstillinger, målrette annoncer og lave besøgsstatistik. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Få flere oplysninger om hvordan vi bruger cookies her Privatlivspolitik.

Jeg accepterer cookies fra denne side

EU Cookie Directive Plugin Information